You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Ipsum App

Waarom de Ipsum App gebruiken

Waarom de Ipsum App gebruiken

Ipsum App

by Ipsum Sales International B.V.
Ipsum App
Ipsum App
Ipsum App

What is it about?

Waarom de Ipsum App gebruiken?

Ipsum App

App Details

Version
2.0.4
Rating
NA
Size
35Mb
Genre
Diensten Lifestyle
Last updated
November 28, 2018
Release date
October 5, 2016
More info

App Screenshots

Ipsum App screenshot-0
Ipsum App screenshot-1
Ipsum App screenshot-2
Ipsum App screenshot-3
Ipsum App screenshot-4
Ipsum App screenshot-5
Ipsum App screenshot-6

App Store Description

Waarom de Ipsum App gebruiken?

- Real time inzicht in je energierekening op apparaat niveau!
- Vergelijking van jouw verbruik met andere vergelijkbare huishoudens
- Persoonlijke analyses en tips hoe jij tot wel 20% kunt besparen
- Directe feedback en inzicht in de effecten van jouw energiebesparing
Neem een kijkje door op “Demo” te drukken.

Zo wordt energie besparen niet een last maar een leuke sport!


Een einde aan de energie-blindheid.

Als consument heb je totaal geen inzicht in je energierekening.
Europa alleen al investeert €35 mld. in de uitrol van slimme meters terwijl die jou als consument geen besparing opleveren. De slimme meters bieden namelijk alleen periodiek inzicht in totaalverbruik.


Ipsum ontrafelt je energierekening wel.

Tot op apparaat niveau! Met de Ipsum App krijg je inzicht in het energieverbruik van je belangrijkste elektrische apparaten. Zo zie je waar jouw grootste verbruikers zitten. En waar jij geld laat liggen ten opzichte van anderen!

Ipsum is jouw persoonlijke energiecoach. Je krijgt per apparaat praktische bespaartips . Simpele acties die je vaak geen geld kosten maar je wel geld opleveren. Gemiddeld al gauw zo’n 150 euro. Per jaar!

Met Ipsum kun je je energieverbruik tot op de minuut volgen! Daarnaast leggen we d.m.v. persoonlijke analyses en tips uit wat er gebeurt en wat je kunt doen om 20% te besparen. We brengen het verbruik in perspectief door het met dat van anderen te vergelijken en maken van besparen een leuke sport. Snelle feedback zorgt dat je direct het resultaat ziet van besparingsacties.


Wat heb je nodig?

Een slimme meter thuis en een dongle/hardware van Ipsum (deze moet je bestellen via www.ipsumenergy.com). De techniek van Ipsum maakt gebruik van het signaal van de slimme meter en een uniek algoritme. De Ipsum dongle (hardware) koppel je aan de slimme meter. Wij ontrafelen daarmee het verbruik, vinden jouw belangrijkste elektrische apparaten en maken dit inzichtelijk via de App. Je hoeft geen aparte pluggen per apparaat te installeren. Wij benoemen dus je apparaten, dat hoef jij niet te doen. Hoe makkelijk is dat? Kan jij je energie gebruiken om werkelijk te gaan besparen, want met de Ipsum App weet je nu waar, wanneer en hoe dat kan.


Wie zijn wij eigenlijk?

Ipsum is een jong & onafhankelijk Greentech bedrijf dat de status quo in energieland wil doorbreken en de controle terug wil geven aan de consument! Wij zijn een team van slimme, eigenwijze mensen die een gemeenschappelijke missie hebben: namelijk om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen om energie te besparen en zo de planeet een stukje groener te maken.


Voor wie

Voor iedereen in Nederland met een slimme meter.
Let op: als je zonnepanelen hebt, kun je nog geen gebruik maken van de Ipsum App. Wil je op de hoogte blijven van wanneer het wel zover is? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief via onze website www.ipsumenergy.com

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.