You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Jelly's Hoeve

Camping en appartementenboerderij Jelly’s Hoeve te Havelte, de camping als u zonder kinderen op vakantie gaat

Camping en appartementenboerderij Jelly’s Hoeve te Havelte, de camping als u zonder kinderen op vakantie gaat

Jelly's Hoeve

by Quietus B.V.
Jelly's Hoeve
Jelly's Hoeve
Jelly's Hoeve

What is it about?

Camping en appartementenboerderij Jelly’s Hoeve te Havelte, de camping als u zonder kinderen op vakantie gaat.

Jelly's Hoeve

App Details

Version
3.3.000
Rating
NA
Size
20Mb
Genre
Travel Reference
Last updated
July 27, 2017
Release date
December 20, 2012
More info

App Screenshots

Jelly's Hoeve screenshot-0
Jelly's Hoeve screenshot-1
Jelly's Hoeve screenshot-2
Jelly's Hoeve screenshot-3
Jelly's Hoeve screenshot-4

App Store Description

Camping en appartementenboerderij Jelly’s Hoeve te Havelte, de camping als u zonder kinderen op vakantie gaat.

Camping Jelly's Hoeve is gelegen in het mooie Havelte en biedt kampeerders vele mogelijkheden. Het is de enige camping in Drenthe die zich specifiek richt op mensen die zonder kinderen kamperen. Dat is voor u als gast van groot belang omdat wij u daardoor nog meer rust en privacy kunnen bieden.

Rust, ruimte, natuur en goede voorzieningen.
Dat is wat wij u bieden. Onze kampeerplaatsen – met 10 ampère elektra - zijn ruim van opzet en voorzien van mooie groene hagen zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Door de ligging van de camping aan de rand van Havelte stapt u direct de natuur in. Wandelen en fietsen in de omgeving is dan ook zeker een aanrader. Havelte ligt in de 'Parel van Drenthe' en is één van de mooiste gebieden van de provincie Drenthe die u zeker zou moeten ontdekken.

De voorzieningen op onze camping zijn helemaal ingericht op een ontspannen vakantie. Wat dacht u van Wifi, een oplaadpunt voor elektrische fietsen, dagelijks verse broodjes en de krant.

Vakantieappartement huren? Toe aan een lang weekend, midweek of een weekje vakantie? Huur dan een vakantie appartement in Drenthe. Midden in één van de mooiste natuurgebieden van Drenthe ligt het rustieke dorpje Havelte. Aan de rand van Havelte, grenzend aan de bossen en het water vindt u de vakantie appartementen van Jelly's Hoeve. Bij ons kunt u echt helemaal tot rust komen!

De vakantie appartementen zijn ruim van opzet en bestaan uit 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u de gezellig ingerichte woonkamer, eethoek, keuken en toilet. Op de bovenverdieping vindt u de slaapkamer en de badkamer met douche en 2e toilet. Uiteraard is het appartement volledig en compleet ingericht en elk vakantie appartement heeft zijn eigen terras met tuinmeubilair zodat u heerlijk buiten kunt zitten.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.