You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Kidact

Kidact, dé app voor ouders en voor iedereen die met kinderen werkt

Kidact, dé app voor ouders en voor iedereen die met kinderen werkt

Kidact

by Kidact
Kidact
Kidact
Kidact

What is it about?

Kidact, dé app voor ouders en voor iedereen die met kinderen werkt.

Kidact

App Details

Version
1.2.0
Rating
NA
Size
47Mb
Genre
Social Networking Photo & Video
Last updated
July 26, 2019
Release date
April 27, 2017
More info

App Screenshots

Kidact screenshot-0
Kidact screenshot-1
Kidact screenshot-2
Kidact screenshot-3
Kidact screenshot-4

App Store Description

Kidact, dé app voor ouders en voor iedereen die met kinderen werkt.

1. Snel en eenvoudig een digitaal dagboek van je kind: altijd up to date met fotoboeken, wat een verademing.
2. Direct contact met de juf, meester, trainer of leidster van je kind, gewoon vanuit één app, niet elke organisatie op een andere manier.
3. Voor organisaties superhandig. Direct zicht op alle kinderen en op een makkelijke manier contact met ouders. Individueel of via het digitale prikbord voor de hele groep.

SNEL EN EENVOUDIG DIGITAAL DAGBOEK
Je maakt op een hele leuke en simpele manier een digitaal dagboek van je kind. Het dagboek is te gebruiken als groeiboekje vanaf de geboorte van je kindje, of te starten als je kind al iets groter is. Je kunt er alles in zetten: je leukste foto’s en video’s, uitspraken, groei en gebeurtenissen. Kidact maakt er een prachtig geheel van en drukt het af wanneer en hoe vaak jij dat wilt.

EENVOUDIG CONTACT OVER JE KIND
Via Kidact communiceer je makkelijker met de kinderopvang, school, hobby of sportvereniging.
Kidact zorgt ervoor dat je vanuit één app kunt communiceren met organisaties rondom je kind.

VOOR ORGANISATIES SUPERHANDIG
Waarom handig voor iedereen die met kinderen werkt? Kidact is een gratis communicatietool die je kunt gebruiken voor de directe communicatie met ouders. Via de individuele tijdlijn van het kind stuur je persoonlijke berichten of foto’s naar de ouders. Via het digitale prikbord deel je informatie en foto’s met iedereen van de groep. Superhandig en eenvoudig te gebruiken.

KIDACT PREMIUM
In de gratis versie zie je de berichten van de laatste 7 dagen, hebben de foto's een watermerk en kun je geen video's afspelen. Wil je als ouder onbeperkt toegang dan kun je Kidact Premium activeren voor € 1,99 per maand. (Na bevestiging van je aankoop wordt het bedrag afgeschreven van je iTunes account. Binnen 24 uur voor de afloop van een periode wordt het abonnement automatisch vernieuwd, tenzij automatisch vernieuwen is uitgeschakeld in je iTunes account. Je kunt na aankoop je abonnement beheren bij je account instellingen.)

privacy policy: https://www.kidact.nl/privacy-policy.html

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.