You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
KliNGEL

Over deze app:

Over deze app:

KliNGEL

by K - Mail Order GmbH & Co. KG
KliNGEL
KliNGEL
KliNGEL

What is it about?

Over deze app:

KliNGEL

App Details

Version
2.0.2
Rating
(329)
Size
31Mb
Genre
Winkelen Lifestyle
Last updated
June 30, 2021
Release date
November 5, 2020
More info

App Screenshots

KliNGEL screenshot-0
KliNGEL screenshot-1
KliNGEL screenshot-2
KliNGEL screenshot-3
KliNGEL screenshot-4

App Store Description

Over deze app:

Ontdek de modewereld van KLiNGEL met heel veel trends en voordelen!

Winkelen bij KLiNGEL: zo makkelijk kan shoppen met een smartphone of tablet zijn. U bent altijd en overal veilig ingelogd en ziet alles in een oogopslag. Hier kunt u uw artikelen uitkiezen, uw favorieten opslaan en uw notitieblok en bestellingen bekijken. Waar en wanneer u maar wilt.

Ook heeft u praktische informatie altijd bij de hand, zoals maattabellen, foto’s in hoge resolutie en met zoomfunctie, een geoptimaliseerde zoekfunctie en uitgebreide beschrijvingen van producten.

Word elke dag opnieuw verrast door bijvoorbeeld speciale acties of de nieuwste collectie. Mis geen enkele trend of topaanbieding! Met onze meldingen bent u altijd als eerste op de hoogte.

Zoekt u nog meer inspiratie? Volg ons dan ook op

– Facebook: https://www.facebook.com/klingel.nl/


Over KLiNGEL:

Al generaties lang een vertrouwde shop: als 'modespecialist' voor het leven staat KLiNGEL al bijna 100 jaar klaar voor alle klanten. Zij kunnen altijd rekenen op nieuwe stijlvolle modecollecties van topkwaliteit.

De door Robert Klingel opgerichte stoffenhandel is inmiddels is uitgegroeid tot een grote onderneming in verschillende Europese landen. Naast mode en accessoires hebben wij ook ruime collecties op het gebied van sieraden, gezondheid, ontspanning, vrije tijd en reizen. Daarbij staan de wensen van onze klanten altijd centraal. Door de hoge kwaliteit en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding shoppen zij bij ons altijd met een gerust hart.

Het uitgebreide online assortiment van KLiNGEL bevat veel artikelen van allerlei merken. Naast onze bekende en geliefde eigen merken als 'Paola', 'Webschatz' en 'Amy Vermont' zijn er ook een groot aantal internationaal bekende modemerken in onze shop te vinden (Picard, Gabor, Tamaris, Hattric, Triumph en nog vele andere).

Snelle verzending: nauwelijks een eeuw geleden werden de bestellingen nog met een postkoets naar onze klanten gebracht. Vandaag de dag gaat het bezorgen een stuk sneller! Het logistieke centrum in het Duitse Pforzheim is een van de modernste in het land en maakt een snelle levering van de bestelde artikelen mogelijk. Zo zijn ook cadeautjes voor kerst of Pasen op tijd bij de klanten.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.