You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Knooppunter

Fietsen met knooppunten was nog nooit zo gemakkelijk

Fietsen met knooppunten was nog nooit zo gemakkelijk

Knooppunter

by Lannoo
Knooppunter
Knooppunter
Knooppunter

What is it about?

Fietsen met knooppunten was nog nooit zo gemakkelijk!

Knooppunter

App Details

Version
1.2.1
Rating
NA
Size
13Mb
Genre
Health & Fitness Sports
Last updated
November 15, 2016
Release date
August 21, 2014
More info

App Screenshots

Knooppunter screenshot-0
Knooppunter screenshot-1
Knooppunter screenshot-2
Knooppunter screenshot-3
Knooppunter screenshot-4

App Store Description

Fietsen met knooppunten was nog nooit zo gemakkelijk!


De Knooppunter app is het ideale hulpmiddel om fietsroutes in jouw buurt te ontdekken. Met deze app kan je als recreatieve fietser kiezen uit meer dan 400 geüpdatete routes of je eigen route volgen met extra begeleiding.

Meer over het gebruik van de app:

ROUTE PLANNEN
Op de website Knooppunter.com stippel je met de online fietsrouteplanner in een handomdraai jouw perfecte route uit op het Belgische fietsroutenetwerk, die je vervolgens in de app kunt volgen.



Je ziet ook meteen hoeveel kilometer je tocht bedraagt en welke leuke tussenstops je onderweg tegenkomt, van de gezelligste fietscafés tot prachtige kerkjes en andere bezienswaardigheden.



ROUTE ZOEKEN

Met de optie Route zoeken kan je in de app snel een route op je huidige locatie of in een bepaalde gemeente ontdekken. Kies de straal waarbinnen de route moet liggen en bepaal de afstand van je route. Maak daarna je keuze uit de gevonden routes.

Je kan de route op de kaart bekijken en onderweg je route volgen in de app met GPS-ondersteuning. Wil je vertrekken vanuit het startknooppunt van de route of vanuit het dichtstbijzijnde knooppunt? De app leidt je zonder problemen naar het gewenste punt.

Geniet van een leuke tocht met extra begeleiding onderweg zodat je zeker niet verloren rijdt. Kom ook meteen te weten welke leuke plekjes je passeert.

Ben je toch verloren gereden of wil je de tocht inkorten? Dan gidst de app je terug naar het traject of naar het beginpunt.

MIJN ROUTES
Als je zelf een route hebt uitgestippeld op Knooppunter.com, vind je deze terug in de app onder Mijn routes. Meld je aan met je eigen account en je hebt je eigen routes meteen bij de hand.


Deze app maakt gebruik van de ingebouwde GPS van je smartphone om je locatie te bepalen tijdens een fietstocht. Het gebruik van de GPS kan de batterijduur aanzienlijk verkorten.

De Knooppunter app is geschikt voor fietsen langs de fietsknooppunten in volgende provincies in België:
* Fietsnetwerk West-Vlaanderen
* Fietsnetwerk Oost-Vlaanderen
* Fietsnetwerk Antwerpen

* Fietsnetwerk Vlaams-Brabant
* 
Fietsnetwerk Limburg

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.