You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Koranen på Norsk bokmål

Assalamu alaikum til alle

Assalamu alaikum til alle

Koranen på Norsk bokmål

by TopOfStack Software Limited
Koranen på Norsk bokmål
Koranen på Norsk bokmål
Koranen på Norsk bokmål

What is it about?

Assalamu alaikum til alle. Har du resiterer Hellige Koranen regelmessig? Hvis det er ja, så er vi her for å hjelpe deg med å resitere Koranen mer praktisk måte.

Koranen på Norsk bokmål

App Details

Version
1.3
Rating
NA
Size
19Mb
Genre
Reference Books
Last updated
March 22, 2018
Release date
August 1, 2016
More info

App Screenshots

Koranen på Norsk bokmål screenshot-0
Koranen på Norsk bokmål screenshot-1
Koranen på Norsk bokmål screenshot-2
Koranen på Norsk bokmål screenshot-3
Koranen på Norsk bokmål screenshot-4

App Store Description

Assalamu alaikum til alle. Har du resiterer Hellige Koranen regelmessig? Hvis det er ja, så er vi her for å hjelpe deg med å resitere Koranen mer praktisk måte.
Du kan få hele Koranen i vår "Koranen på Norsk bokmål" søknad. Interesserte lesere kan få tilgang til dette programmet med bare noen få elementer som vil hjelpe dem å legge mer tilbøyelighet til å Koranen. Vi er nå ledende travleste livet at vi noen ganger ikke kan bære Koranen i vår lille pose. I dette tilfellet, hvis vi trenger noen ayat fra Koranen når som helst, så det medium eller noe sånt mediet av Koranen vi trenger, kan det holde hele Koranen i en kropp. Du kan bare bruke dette programmet til å utrydde denne form for problemer. Dette er hvordan dette programmet kan hjelpe deg.

Alle vet at det er totalt 6236 Ayats i Koranen og en leser vil få ti sawab for hver bokstav av Koranen. Resitasjon av den hellige Koranen Sharif: "Det er ingen tvil om at Koranen er den beste guiden i denne verden". Vårt "Koranen på Norsk bokmål" søknad opprettholder den måten som boken form av Koranen opprettholder seg selv. Så en leser kanskje ikke møte noen problemer i den tiden av resitasjon. Derfor, med ære og respekt, kan du holde det å lese gjennom vår "Koranen på Norsk bokmål" program som som når du leser bok Koranen Sharif før.

Med denne islamske bok app, du får Hafizi koranen med ekte side-curl opplevelse. Dette er ikke bare en tekstlig app, det er en lyd Koranen app. Du kan høre telwat av Koranen Ayats kontinuerlig (Internett-tilkobling kreves). Du kan søke ord eller tema i Norsk bokmål på denne iOS Koranen app. Bokmerk ayat / vers du liker / quote. Del ayat / vers du vil.

Egenskaper :
1. Koranen betydning i norsk bokmål av Einar Berg.
2. Søk etter Sura
3. Søk etter emne / ord
4. Hafizi koranen (Para / Juz & Sura List)
5. Spill av lyd vers for vers
6. Mark ayat / vers
7. Del ayat / verset
8. Tre reciters for vers for vers Koranen Audio
- Abdullah Ali Jabir
- Maher al-Muaiqly
- Abdur-Rahman som-Sudais

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.