You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Legend Online (Türkçe)

Cesur Savaşçılar, Rahibe yardınımızı bekliyor

Cesur Savaşçılar, Rahibe yardınımızı bekliyor

Legend Online (Türkçe)

by Oasis Games
Legend Online (Türkçe)
Legend Online (Türkçe)
Legend Online (Türkçe)

What is it about?

Cesur Savaşçılar, Rahibe yardınımızı bekliyor!

Legend Online (Türkçe)

App Details

Version
3.0.0
Rating
(1291)
Size
106Mb
Genre
Role-Playing Card
Last updated
November 23, 2015
Release date
February 5, 2014
More info

Legend Online (Türkçe) is FREE but there are more add-ons

  • 17,99 TL

    315 Elmas

  • 17,99 TL

    VIP

  • 34,99 TL

    642 Elmas

  • 349,99 TL

    7200 Elmas

  • 69,99 TL

    1320 Elmas

  • 34,99 TL

    Aylık Kart

  • 184,99 TL

    3450 Elmas

  • 54,99 TL

    981 Elmas

  • 107,99 TL

    2016 Elmas

App Screenshots

Legend Online (Türkçe) screenshot-0
Legend Online (Türkçe) screenshot-1
Legend Online (Türkçe) screenshot-2
Legend Online (Türkçe) screenshot-3
Legend Online (Türkçe) screenshot-4

App Store Description

Cesur Savaşçılar, Rahibe yardınımızı bekliyor!

Legend Online, sizlere CCG ve MMO türündeki en eğlenceli deneyimi sunuyor. Kartları toplayın, destelerinizi düzenleyin ve zindanlarda yaratıklarla ya da diğer oyuncularla savaşın(PvP ve Pk) 200’den fazla farklı türde ve seviyede kart sizi bekliyor ve desteleriniz de sizinle güçleniyor!

Özel kartlar sizing için biraz zamana ve efora mâl olacak olsa da sonunda uğraştığınıza değecek! İyi bir kart koleksiyonu ve kombinasyonlarıyla savaşlar sizing için daha kolay hale gelecek. Dahası, başarılarınızı arkadaşlarınıza görerek onları etkileyeceğine emin olabilirsin! Kartlarını bir kez destine yerleştirdik sonar savaş tamamen otomatik ilerleyecek! Tek yapmanız gereken telefonunuzdan ya da tabletinizden gözünüzü ayırmamanız. Zira savaş esnasında ganimetleri toplayarak eğlencenize fazlasını ekleyebilirsiniz!

Bu orta çağ fantazisinde bir kahraman olacak ve Rahibeye dünyaya barış ve refah getirmesine yardım edeceksiniz. Fantastik bir macera seni bekliyor! Cesaretini kanıtla, stratejini ve taktiklerini geliştir ve dünyayı kurtar.

Legend Online, kendine özel ayarları, karakteristik yapısı ve browser alanındaki olağanüstü başarısıyla kendini dünya çapında, özellikle de Türkiye’de kanıtladı. Legend Online’ın browser versiyonu dünya çapında 10 milyondan fazla oyuncuya ulaştı ve Facebook’un en popüler ilk 25 oyunu arasında.

Oyunu özet olarak anlamak için ana özelliklerini kontrol etmeniz yeterli:

Oyun esnasınca fantastik ve efsanevi atmosfer: Oyuna başlamak için eşsiz üç sınıftan birini seçin: SAVAŞÇI(Güçlü ve Cesur), OKÇU(Çevik ve Kusursuz), BÜYÜCÜ(Zeki ve Yaratıcı). Her sınıfın kendine has karakteristikleri ve yetenekleri vardır. Bunlardan biri kesinlikle senin tarzın!

Olağanüstü eğlenceli ve heyecan verici PK: Kartlarınızı hazırlayın ve herkesi etkilemek için sizin için hazırlanan PVP Arena’mıza katılın. Eldiveni atın ve Düello başlasın!

CCG, RPG ve MMO’nun Kombinasyonu: Her tür oyun elementini bulabileceğiniz bir oyun. CCG gibi kartları toplayın, RPG gibi kahramanınızın rolüne bürünün ve MMO’da olduğu gibi diğer tüm oyuncularla aynı anda oynamanın keyfine varın. Hangi tür oyunu seviyor olursanız olun, bu oyunu seveceksiniz!

En sağlam Savaş ile Rahat Bir Oyun arasındaki ince çizgide: Dikkat çekici savaş görselleriyle otomatik kontrolün kombinasyonu!

Koleksiyon ile yönetim, taktik ve strateji ile buluştu: Kartlardan oluşturacağınız koleksiyonlar size daha yüksek seviyelerde uzun zamanlı avantajlar sağlar; daralan alanda kazanacağın zafer, sana ufak ancak sonuçları değiştirecek formasyonları savaş öncesi ayarlamanı hatırlatarak kendinle gurur duymanı sağlayacak! Başta boş zamanını harcadığın bir oyundan ilk uzun süreli oyun seçimine dönüşecek.

Yaratıklara karşı savaşında yalnız ve muhtaç mı hissediyorsun? Hemen arkadaşlarının destekerinden yardım al ve düşmanlarını güçlü kartlarla yok et! Belki de bir gün arkadaşlarının kahramanı sen olacaksın!


Görüşler:
5/5 “Sensational Game” – Gui Jorge
5/5 “Very good, no lag at all” – Erick Mateus
5/5 “I've tried to find a fun and enjoyable game like this for a while. And you don't need the IAP to become strong or have fun.” – ekuLz
5/5 “Addicting..in a good way !! It beats out a lot of online games!” – Zaphode
5/5 “This is an awesome RPG game. Definitely recommended.” – GrotesqueGuitar

CCG savaşlarını seviyorsanız sizi şiddetle davet ediyoruz! Arkadaşlarınızı da alın ve eğlenceyi katlayın! Cesur savaşçılar, Rahibenin kahramanı olun ve dünyayı kurtarın!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.