You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
LivingStock

สวัสดีครับ ขอต้อนรับสู่ LivingStock เราคือ An innovative real estate marketplace platform นี่คือตลาดอสังหาฯครบวงจร ไม่ว่าจะหาซื้อ หาเช่า หรือ ลงประกาศ ที่นี่มีให้ครบ จบในที่เดียว เรามีฟีเจอร์หลักๆดังนี้

สวัสดีครับ ขอต้อนรับสู่  LivingStock เราคือ An innovative real estate marketplace platform นี่คือตลาดอสังหาฯครบวงจร ไม่ว่าจะหาซื้อ หาเช่า หรือ ลงประกาศ ที่นี่มีให้ครบ จบในที่เดียว เรามีฟีเจอร์หลักๆดังนี้

LivingStock

by Living Insider Company Limited
LivingStock
LivingStock
LivingStock

What is it about?

สวัสดีครับ ขอต้อนรับสู่ LivingStock เราคือ An innovative real estate marketplace platform นี่คือตลาดอสังหาฯครบวงจร ไม่ว่าจะหาซื้อ หาเช่า หรือ ลงประกาศ ที่นี่มีให้ครบ จบในที่เดียว เรามีฟีเจอร์หลักๆดังนี้

LivingStock

App Details

Version
2.3.4
Rating
(37)
Size
78Mb
Genre
Productivity Business
Last updated
November 1, 2021
Release date
November 1, 2018
More info

App Screenshots

LivingStock screenshot-0
LivingStock screenshot-1
LivingStock screenshot-2
LivingStock screenshot-3
LivingStock screenshot-4
LivingStock screenshot-5
LivingStock screenshot-6

App Store Description

สวัสดีครับ ขอต้อนรับสู่ LivingStock เราคือ An innovative real estate marketplace platform นี่คือตลาดอสังหาฯครบวงจร ไม่ว่าจะหาซื้อ หาเช่า หรือ ลงประกาศ ที่นี่มีให้ครบ จบในที่เดียว เรามีฟีเจอร์หลักๆดังนี้
● Homepage - ให้คุณสามารถค้นหาอสังหาริมทรัพย์ที่คุณต้องการได้ ทุกทำเล ทุกราคา ทุกรูปแบบ ระบบค้นหาที่ใช้งานง่ายและเข้าใจความต้องการของคุณ
● MyStock - ระบบลงประกาศที่ง่ายที่สุด ที่ใครๆก็ทำได้ พร้อมระบบบริหารจัดการและโฆษณาประกาศ ที่ช่วยให้คุณปิดการขายได้ง่ายขึ้น
● AutomateBoost ตั้งเวลาโฆษณาประกาศอัตโนมัติ ล้ำได้อีก ไม่ต้องเข้ามาดันประกาศเอง แค่ตั้ง Automate Boost ระบบก็จะดันประกาศให้ท่านโดยอัตโนมัติ เวลาของคุณมีค่า ให้เราช่วยดีกว่า #ถูกที่ #ถูกเวลา #ถูกเป้าหมาย
● MyStock Tag Group - สำหรับคนที่ประกาศเยอะๆ คุณสามารถจัดกลุ่มประกาศที่ค้นหาบ่อยๆได้แล้ว ฟีเจอร์นี้ทำให้คุณ Tag Group ประกาศต่างๆเป็นกลุ่มๆเพื่อสะดวกในการค้นหาประกาศ อย่างเช่น กลุ่ม “เร่งขาย” “ดันบ่อย” “ราคาลดพิเศษ” ฯลฯ
● Chat - ระบบแชทที่สามารถรับและตอบข้อความจากลูกค้าคุณได้ทันทีและยังเชื่อมต่อกับไลน์ของคุณได้อีกด้วย
● InstantAgent สำหรับเจ้าของหรือนายหน้าที่มีลูกค้านัดดูบ้าน แต่คุณไม่มีเวลาไปดูแลลูกค้า ก็เรียกมือมืออาชีพด้านอสังหาฯ ไปดูแลลูกค้าให้คุณสิ ทางเลือกที่คุณกำหนด ค่านายหน้าในราคาที่เหมาะสมได้ ใช้ได้ทั้งเจ้าของและนายหน้าที่ต้องการร่วมมือกัน
● Talk with MentionMatch – ครั้งแรกของระบบการค้นหาแบบ Post to Push out ที่จะ Match สิ่งที่คุณกำลังหาอยู่กับเจ้าของประกาศที่มีทรัพย์ตรงตามความต้องการของคุณ และยังมีห้อง Talk ให้คุณได้แลกเปลี่ยนความคิดเห็นหรือแชร์เรื่องน่าสนใจต่างๆในวงการอสังหาอีกด้วย
ปัจจุบัน Livinginsider.com เป็นแพลตฟอร์มอสังหาฯที่พัฒนาโดยบริษัทของคนไทย 100% เรามีผู้ใช้งานอันดับต้นๆของประเทศไทย ยอดผู้ใช้งานต่อเดือนมากกว่า 1,200,000 คน มีการคลิกดูประกาศต่างๆรวมกันมากกว่า 4,500,000 ครั้งต่อเดือน เราทำเพื่อให้คนไทยได้ใช้บริการ ซื้อขาย ให้เช่า อสังหาฯในราคาที่ “ไม่แพง ไม่เอาเปรียบ คุ้มค่าที่สุด”
หากท่านต้องการสอบถามเพิ่มเติม อีกช่องทางในการสื่อสารที่ต้องการความรวดเร็วในการตอบกลับ ทางเรามีเจ้าหน้าที่คอยให้ความช่วยเหลือตลอดเวลา สามารถแอดไลน์ ที่ไอดี @Livinginsider หรือกดลิ้งค์นี้เพื่อแอดไลน์ครับ https://line.me/ti/p/%40txw7722f


Welcome to “LivingStock”. We are an innovative real estate marketplace platform. This is a one-stop service of the real estate platform. Whether you want to post your property or looking for your next home, we have all you need here.
This is our main features:
Homepage - Search the property that you looking for easy to use and understand what you need

●MyStock - Easiest system to post your property for everyone. MyStock comes with many more features to help you manage and advertise your post. This will help you close the deal faster.

●Automatic Boost - Boost your post automatically. Just setting Automate Boost and save your time with us.

●MyStock Tag Group - Manage the post by grouping your post in a category to easily manage such as Urgent Post, For Boosting and Special Price.

●Chat - Connect with your clients by receiving and sending the message in the Chat room. You can link the Chat room feature with the LINE application to get notifications and reply messages via LINE.

●InstantAgent - for owner or agent who too busy to show the property, you can find the professional agents to take care of your customer here. In this feature, you can set the commission prices as you want.

●Talk with MentionMatch - New way to search for the property. Now you can match with a property that you are looking for by giving us your requirements and waiting for the matching properties. We also have a “Talk” feature that allows you to share the same interests about real estate.

Livinginsider.com is one of the leading real estate platforms in Thailand and 100% developed by Thai company. We got more than 1,200,000 users per month and over 4,500,000 views each month. We try our best to provide you a service that allows people to sell and rent a property at a reasonable price.

Contact us via Line if you have a question or need help support. We are here to help anytime you need. Add line ID @Livinginsider

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.