You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
LRE Tour Limburg

Virtual Reality Tour Liberation Route Europe

Virtual Reality Tour Liberation Route Europe

LRE Tour Limburg

by Liberation Route Europe Foundation
LRE Tour Limburg
LRE Tour Limburg
LRE Tour Limburg

What is it about?

Virtual Reality Tour Liberation Route Europe

LRE Tour Limburg

App Details

Version
1.2
Rating
NA
Size
613Mb
Genre
Travel Education
Last updated
March 9, 2017
Release date
July 14, 2016
More info

App Screenshots

LRE Tour Limburg screenshot-0
LRE Tour Limburg screenshot-1
LRE Tour Limburg screenshot-2
LRE Tour Limburg screenshot-3
LRE Tour Limburg screenshot-4

App Store Description

Virtual Reality Tour Liberation Route Europe

Volg het pad van de Westerlijke geallieerden bevrijders door Limburg tijdens de laatste fase van de Tweede Wereldoorlog en laat u meeslepen in de persoonlijke verhalen over vreugde en verdriet; bezetting en bevrijding.

Virtuele reis door Limburg
Uw reis begint in Mesch, het dorp dat als eerste Nederlandse dorp op 12 september 1944 bevrijd werd. Volg het virtuele lint langs Amerikaanse militaire begraafplaats in Margraten, het bezette dorp Montfort, de opgeblazen toren van de kathedraal in Roermond en over de Limburgse Peel waar een bommenwerper neerstortte. Na de virtuele reis kunt u in het menu de bezienswaardigheden in Limburg nog eens rustig verkennen en vervolgens zelf op pad gaan om de oorlogsverhalen te ontdekken.

Voor deze app heeft u gedeeltelijk een virtual reality bril nodig. Gebruik van een headset is aan te raden.

Over Liberation Route Europe
De provincie Limburg is onderdeel van de internationale herdenkingsroute Liberation Route Europe, die loopt van Zuid-Engeland, via Frankrijk, België, Nederland en Duitsland, helemaal tot aan Polen. De route verbind diverse historische locaties en verhalen om zo de nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog levend te houden.

Liberation Route Europe krijgt steun van het vfonds. Deze app is in samenwerking tot stand gekomen met VVV Midden-Limburg en de provincie Limburg.

Vragen/feedback? [email protected]

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.