You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Místa Paměti národa

Poznejte příběhy míst, která denně míjíte

Poznejte příběhy míst, která denně míjíte

Místa Paměti národa

by POST BELLUM
Místa Paměti národa
Místa Paměti národa
Místa Paměti národa

What is it about?

Poznejte příběhy míst, která denně míjíte

Místa Paměti národa

App Details

Version
3.3.2
Rating
(2)
Size
10Mb
Genre
Travel Education
Last updated
August 12, 2016
Release date
April 18, 2012
More info

App Screenshots

Místa Paměti národa screenshot-0
Místa Paměti národa screenshot-1
Místa Paměti národa screenshot-2
Místa Paměti národa screenshot-3
Místa Paměti národa screenshot-4

App Store Description

Poznejte příběhy míst, která denně míjíte

Aplikace Místa Paměti národa je interaktivním průvodcem po místech, která jsou s spojená s událostmi a příběhy 20. století. Určí vaši polohu a ukáže vám na mapě „místa paměti“ ve vašem okolí. Díky aplikaci vám začnou tato místa vyprávět příběhy. A to doslova, vyprávějí je totiž lidé, kteří je zažili na vlastní kůži.

Na mnoha místech ve vašem okolí se staly neuvěřitelné příběhy. A svědků, kteří je zažili, existují tisíce. Klidně se někdy zastavte na vesnické návsi a nechte si od někoho místního vyprávět. Když ale nikoho nepotkáte, můžete se spolehnout, že s aplikací Místa Paměti národa budete mít takových příběhů na dosah ruky stovky. A ještě se zábavnou formou seznámíte s dějinami 20. století!

Aplikace využívá pro svůj obsah rozhovory s pamětníky, které zaznamenali dokumentaristé neziskové organizace Post Bellum a jejich dalších partnerských organizací. Kompletní nahrávky jsou přístupné v internetovém archivu Paměť národa (www.pametnaroda.cz).

Upozornění: Používání GPS na pozadí může dramaticky snížit výdrž baterie. GPS na pozadí je zapnuto pokud sledujete trasu.

Disclaimer: Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life. GPS in the background is enabled when you are following a route.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.