You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Min Familie - alt på en plass

Min Familie er den perfekte appen for å organisere hverdagen, enten om det er for foreldre som skal organisere familien, samboere eller bokollektivet

Min Familie er den perfekte appen for å organisere hverdagen, enten om det er for foreldre som skal organisere familien, samboere eller bokollektivet

Min Familie - alt på en plass

by Telenor Norge
Min Familie - alt på en plass
Min Familie - alt på en plass
Min Familie - alt på en plass

What is it about?

Min Familie er den perfekte appen for å organisere hverdagen, enten om det er for foreldre som skal organisere familien, samboere eller bokollektivet.

Min Familie - alt på en plass

App Details

Version
2.8
Rating
(3314)
Size
122Mb
Genre
Productivity Lifestyle
Last updated
June 18, 2020
Release date
August 31, 2017
More info

App Screenshots

Min Familie - alt på en plass screenshot-0
Min Familie - alt på en plass screenshot-1
Min Familie - alt på en plass screenshot-2
Min Familie - alt på en plass screenshot-3
Min Familie - alt på en plass screenshot-4
Min Familie - alt på en plass screenshot-5
Min Familie - alt på en plass screenshot-6
Min Familie - alt på en plass screenshot-7
Min Familie - alt på en plass screenshot-8

App Store Description

Min Familie er den perfekte appen for å organisere hverdagen, enten om det er for foreldre som skal organisere familien, samboere eller bokollektivet.

Alle aktiviteter og informasjon samles i en delt kalender, huskeliste og handleliste slik at foreldre kan hjelpe barna organisere hverdagen og vise versa. Da har alle til enhver tid full oversikt over aktiviteter og gjøremål.

Min Familie er en familieplanlegger som er helt gratis og åpen for alle – uansett om du er Telenor-kunde eller ikke!

DELT KALENDER
Dere får en delt kalender som viser hva alle skal dag for dag, og uke for uke. Mens en vanlig kalender stort sett er ment for én person er kalenderen i Min Familie en bra kalender for hele familien! Familiekalenderen kan også enkelt integreres med appen Min Fotball, som gir automatisk oversikt over alle kamper og treninger. Man kan selvfølgelig også integrere denne med andre kalendere som Outlook, Google og Yahoo.

DELT HANDLELISTE
Delt handleliste gjør handleturen enklere! Hele familien kan fylle på handlelisten, og den oppdateres automatisk hos alle. Har samboeren dratt på butikken og du ser at noe mangler i kjøleskapet? Legg det i handlelisten, så oppdateres den mens den andre står i butikken!
Du kan også søke på oppskrifter i Min Familie og legge dem rett i en delt handleliste.

DELTE HUSKELISTER OG OPPGAVEFORDELING
Min Familie hjelper dere å delegere oppgaver i hjemmet. Med delt huskeliste og oversikt over oppgaver blir det enkelt å samarbeide om det som må pakkes til hytteturen, eller lag en oppgaveliste som barna må gjøre for å få ukepenger.

I Min Familie finner du også ferdige lister til for eksempel helgevask, pakkeliste til ferie eller barnebursdag – som hjelper deg litt i gang med huskelister og planlegging!

OPPSKRIFTER OG MIDDAGSPLANLEGGEREN
Vi tilbyr oppskrifter fra både MatPrat og matbloggen Mat På Bordet, og hver søndag finner du forslag til en ny ukemeny. Du kan også søke i oppskrifter fra MatPrat, legge ingrediensene rett i en delt handleliste, og bruke middagsplanleggeren til hvilken dag dere skal spise det. Enkelt for alle å følge med på hva det er til middag, og enda enklere å planlegge middag og handleliste.

LITT HEMMELIG
Det er ikke alltid lett å huske passord til WiFi og Netflix. I Min Familie finner du «Litt Hemmelig» som du kan gi ekstra sikkerhet med en pinkode. Her kan dere få hjelp til å huske passord, og lagre viktig informasjon som reiseforsikring og innboforsikring, garantier og kvitteringer. Samlet alt på ett sted, så har de i familien med pinkode tilgang.

POSTEN
Min Familie samarbeider med Posten. I Postkassa i Min Familie kan dere enkelt bestille digitalt frimerke, eller sende post fra egen postkasse. Med Posten kan du også bestille Norgespakken, eller logge inn på Digipost.

HVOR ER DERE?
Nå kan du enkelt få beskjed når barna kommer eller går hjemmefra eller på skolen. Legg inn steder som hjem, skole og jobb, så har dere full oversikt over når de andre kommer og går. Funksjonen gjør at du kan finne unger eller finne venner på en trygg og enkel måte.

Gjør hverdagen enklere - kom i gang med Min Familie i dag!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.