You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Mindfulness for Barn

Et fantastisk verktøy til foreldre og skolelærere

Et fantastisk verktøy til foreldre og skolelærere

Mindfulness for Barn

by Jannik Holgersen
Mindfulness for Barn
Mindfulness for Barn
Mindfulness for Barn

What is it about?

Et fantastisk verktøy til foreldre og skolelærere. Trening for å styrke evnen til oppmerksomt nærvær.

Mindfulness for Barn

App Details

Version
1.2
Rating
NA
Size
134Mb
Genre
Health & Fitness Lifestyle
Last updated
June 14, 2018
Release date
May 10, 2017
More info

App Screenshots

Mindfulness for Barn screenshot-0
Mindfulness for Barn screenshot-1
Mindfulness for Barn screenshot-2
Mindfulness for Barn screenshot-3

App Store Description

Et fantastisk verktøy til foreldre og skolelærere. Trening for å styrke evnen til oppmerksomt nærvær.
Appen inneholder guidede mindfulness meditasjonsøvelser for barn og er den første norske appen med meditasjoner for barn.

Vår opprinnelige ide med denne appen er, at barn skal undervises av en utdannet mindfulness lærer og deretter bruke appen til å trene hjemme, og fortrinnsvis med sine foreldre.

Erfaringer fra våre brukere av appen er at øvelsene bidrar til å redusere stress, angst og til og med roe symptomene på ADHD.

Dette får du ut av appen:

◉ Kvalitets meditasjoner for barn, som er lett tilgjengelige og som kan brukes i forlengelse av undervisning i mindfulnes i skoler, instutisjoner og i private undervisninger.

◉ En trening som reduserer stress og angst, utvikler oppmerksomhet, fremmer evnen til følelsesmessig regulering og skaper en følelse av samhørighet, trivsel og velvære.

◉ En app som anbefales av flere danske og amerikanske familieveiledere og barnepsykologer.

◉ En app som brukes på utallige danske og amerikanske skoler allerede i dag.

Mindfulness for barn er barne meditasjoner av god kvalitet, skapt av Psykomotorisk terapeut Pia Holgersen og produsert av apputvikler Jannik Holgersen.

Denne appen tilbyr instruksjoner i trinn for trinn i hvordan man mediterer. Med en beroligende stemme, guides barna enkelt gjennom kroppsscan, visualisering og små pusteøvelser.

Meditasjonene anbefales til aldersgruppen fra fem år og opp, og kan med fordel også brukes av foreldre/voksne.

Appen inneholder:

• Avslappende meditasjoner mellom fire og tolv minutters varighet: « Indre sted», «Sammenheng mellom åndedrett, kropp, tanker og følelser», «Å finne ro» og «Lang kroppsscan til større barn»

• Helt nye godtatt meditasjoner.

• Alle lydinnspillinger er opptatt i høy kvalitet og med profesjonelt utstyr.

• Deilige, beroligende stemme guider meditasjonene i et rolig tempo for å oppnå en total avslappende tilstand i kropp og sinn.

• Særlig utvalgte beroligende lyder i høy kvalitet, opptatt i den bornholmske natur. Disse lydene er særdeles velegnet til å falle til ro og sovne. Både for barn og voksne.

Anbefalinger fra appens brukere:

«Her hjemme er den også gått suverent hjem hos datteren min på seks år. Hun ber selv om å få lytte til det, bølgene også, spesielt når hun skal i seng. Så mange takk for appen.»

«Den er bare veldig god. En av Janas lærere vil sannsynligvis bruke den i timene. Forleden dag satt jeg bølgeskvulpene på. Jana sovnet veldig fort, og mammaen hennes også, så effektiv det var den…»

«Sønnen min på 10 (han har ADHD og dermed også noe motorisk og mental uro/hyper) har prøvd appen i to måneder og han er glad for den. Den hjelper han med å roe seg ned, når han er «oppe å kjøre» eller når han er trøtt mentalt eller veldig påvirket. Og vi kan merke på han at det hjelper både på den kroppslige uroen (hyper), men også mentalt med bare å få tankene på sporet i stedet for at de flyr rundt. Så her hjemmefra kan både barn og foreldre varmt anbefale appen.»

Vil du være med? Last ned appen og få mer ro og nærvær i familien.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.