You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Nå dina mål

Nå dina mål – avslappning och mental träning med Eva Johansson

Nå dina mål – avslappning och mental träning med Eva Johansson

Nå dina mål

by AB Utbildning & Co
Nå dina mål
Nå dina mål
Nå dina mål

What is it about?

Nå dina mål – avslappning och mental träning med Eva Johansson

Nå dina mål

App Details

Version
3.1
Rating
NA
Size
37Mb
Genre
Lifestyle Health & Fitness
Last updated
February 13, 2019
Release date
December 11, 2012
More info

App Screenshots

Nå dina mål screenshot-0
Nå dina mål screenshot-1
Nå dina mål screenshot-2
Nå dina mål screenshot-3

App Store Description

Nå dina mål – avslappning och mental träning med Eva Johansson

Vad är det som får vissa personer att våga ta första steget fast de känner sig små och är rädda? Varför lyckas några besegra närmast oöverstigliga hinder? Hur kan vissa komma igen gång på gång? Jo, de känner att de har något som är viktigt att kämpa för; att de själva har ansvaret för hur framtiden blir.

Det är kanske dags att släppa taget om det förflutna och skapa eller ändra på det du vill i ditt liv, för att det ska bli så bra som du vill ha det. Att ha mål och mening i sitt liv betyder inte att leva i framtiden, tvärtom. Det betyder att det blir lättare att leva i nuet. Det är en styrka.

En verkligt inspirerande målsättning har effekten att den frigör dina inre resurser att nå långt utöver såväl dina egna som andras förväntningar. Det här gäller för alla människor inom livets alla områden. Ta hjälp av avslappning och mental träning för att ta dig närmare det liv du vill leva.

Du kan sätt upp mål om i stort sätt vad som helst. Relationer, ekonomi, hälsan, arbete. Enda måstet är att du vill vara någon annanstans än där du är just nu. Så det spelar ingen roll om du vill bli bättre på att säga nej till det du inte vill, kan eller har lust med, om du vill bli en hel människa som respekterar dig själv, om du vill öka din samarbetsförmåga, tänja dina gränser, känna lust i livet, bli mer social, våga släppa taget om ditt förflutna, ta bättre hand om dig själv genom förändrad livsstil eller på annat sätt utvecklas och bygga styrkor.

Dina målbilder kan vara nära förestående eller ligga långt fram i tiden. Tekniken är den samma.

Appen passar även alldeles utmärkt när du behöver en extra uppladdning och snabbt ett bra sinnestillstånd inför en uppgift du har framför dig. Du får även en övning som snabbt och elegant ger dig fullt fokus på det du har framför dig.

Förutom tre övningar, träningstips, tips för målbildsarbete och hur du gör en handlingsplan så får du lära dig om avslappning och mental träning - allt för att nå dit du vill. Använd gärna hörlurar för att lyssna på övningarna.

•Fullt fokus
•Rätt tillstånd
•Till framtiden

Om du är total nybörjare inom avslappning eller om du har svårt att hitta ett avslappnat läge så rekommenderas du att börja med appen Muskulär Avslappning.

Den här appen är ingår i en serie appar gjorda och inspelade av Eva Johansson som brukar få feedback på att ha en av Sveriges skönaste avslappningsröster.

"Underbart – framtiden here I come. Tack för alla fantastiska redskap du delar med dig av och tack för din njutbara röst, den gör mig lugn och tillitsfull. Jag SKA klara av det jag förutsatt mig!"
PA

Livskörkortet – Personligt ledarskap
Vill du skapa din egen bästa framtid lära dig använda dina resurser bättre, känna mer energi och glädje i vardagen, må och fungera ännu bättre än tidigare då rekommenderar jag webbutbildningen Livskörkortet som du gör där du är på tider som passar dig. Och den ger resultat!
www.utbildning-co.se/livskorkortet

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.