You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Napoli Pizza, Nordborg

Bestil din mad direkte hos Napoli Pizza Nordborg

Bestil din mad direkte hos Napoli Pizza Nordborg

Napoli Pizza, Nordborg

by EatMore.dk I/S
Napoli Pizza, Nordborg
Napoli Pizza, Nordborg
Napoli Pizza, Nordborg

What is it about?

Bestil din mad direkte hos Napoli Pizza Nordborg.

Napoli Pizza, Nordborg

App Details

Version
4.0.5
Rating
NA
Size
17Mb
Genre
Essen und Trinken Shopping
Last updated
April 10, 2018
Release date
March 26, 2017
More info

App Screenshots

Napoli Pizza, Nordborg screenshot-0
Napoli Pizza, Nordborg screenshot-1
Napoli Pizza, Nordborg screenshot-2
Napoli Pizza, Nordborg screenshot-3
Napoli Pizza, Nordborg screenshot-4
Napoli Pizza, Nordborg screenshot-5

App Store Description

Bestil din mad direkte hos Napoli Pizza Nordborg.

Du finder et kæmpe udvalg i vores menukort.

Det har aldrig været nemmere at bestille din lækker mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller din arbejdsplads.

Du kan betale med kontanter eller igennem vores app med Dankort, Visa, MasterCard, delbetaling (Viabill) eller med MobilePay. Du bestemmer!

- Det er nemt, hurtigt og sikkert

Funktioner i appen:
- Bestilling
- Tilpas din mad
- Gavekort og rabatter
- Se åbningstider
- Rutevejledning
- Fødevarestyrelsens rapport

Om os:
Er du sulten og har lyst til en lækker pizza og kebab takeaway i Nordborg, tilbyder vi på Napoli Pizza Nordborg de bedste pizzaer, kebab og salater. Vores pizza er uden tvivl den bedste pizza i byen, der vil glæde dig på grund af dens lækre smag. Vi på Napoli Pizza Nordborg tilbyder adskillige typer af pizzaer. Vi har både lækre traditionelle pizzaer og specielle pizzaer. Vi tilbyder blandt andet italienske pizza, deep pan pizza, mexikanske pizza, UFO special og hermed indbagte pizzaer. Dermed tilbyder vi også børne pizzaer. Hermed har vi et stort udvalg af pita/kebab, kylling, durumruller, salater og grillmad. Som familie kan vi tilbyde jer lækre familie pizzaer, som indeholder blandt andet tomat, ost og er fyldt med lækre fyld. Som familie kan du vælge King Kong pizza, hvor du som kunde frit vælger dit fyld. Napoli Pizza Nordborg er hermed et pizzaria, der tilbyder alt det du har brug for med den bedste smag.

Vi på Napoli Pizza Nordborg arbejder for at gøre pizzariet til en større fornøjelse for dig at nyde at spise hos os. Vi vil til enhver tid fokusér på at forbedre os og højne vores niveau. Vores mål er, at tilfredstille dig som kunde fuldt ud.

Vores mål er, at gøre alt for at tilfredstille dig som kunde. har du været forbi Napoli Pizza i Nordborg, så kom endelig med din mening. Du kan give os feedback her på siden eller kom forbi os i butikken.

Napoli Pizza Nordborg finder du på Storegade 9, 6430 Nordborg, Danmark. Det er fuldstændigt op til dig selv, om du vil hente maden selv eller få den leveret til døren. Vi vil gøre alt for at sørge for at den er klar til det aftalte tidspunkt.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.