You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Nutuk

Kısa süreliğine indirimde

Kısa süreliğine indirimde

Nutuk

by Cenk Ebret
Nutuk
Nutuk
Nutuk

What is it about?

Kısa süreliğine indirimde!!!!!

Nutuk

App Details

Version
4.0
Rating
(2)
Size
93Mb
Genre
Books Reference
Last updated
March 17, 2021
Release date
July 27, 2010
More info

App Screenshots

Nutuk screenshot-0
Nutuk screenshot-1
Nutuk screenshot-2
Nutuk screenshot-3
Nutuk screenshot-4
Nutuk screenshot-5

App Store Description

Kısa süreliğine indirimde!!!!!

Nutuk, Ulu önder Atatürk'ün biz Türk halkına bıraktığı en güzel armağanlardan biridir. Tarih bilinci olan her Türk vatandaşının okuması gereken bu büyük kitap artık iphone'da!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından yazılan bu büyük eser artık sizinle. Atatürk ve doğumundan ölümüne Türkiye için yaptığı her şey, kendi yazmış olduğu bu kitap ile artık size bir iphone kadar yakın!

Artık rahatlıkla yakın tarihimize ayna tutan bu büyük eseri iphone'unuzdan inceleyebilir, tarihte ilgili dönemlere ait resimlere internet bağlantısı gerektirmeden bakabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.

İsterseniz internet bağlantısı kurarak facebook ya da mail aracılığıyla bu büyük eserin ilginizi çeken bölümlerini arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.