You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Obuda

Bús Balázs polgármester ajánlja a turisztikai GPS-t:

Bús Balázs polgármester ajánlja a turisztikai GPS-t:

Obuda

by Appsters Co
Obuda
Obuda
Obuda

What is it about?

Bús Balázs polgármester ajánlja a turisztikai GPS-t:

Obuda

App Details

Version
1.12
Rating
(1)
Size
53Mb
Genre
Travel Reference
Last updated
September 23, 2016
Release date
June 7, 2011
More info

App Screenshots

Obuda screenshot-0
Obuda screenshot-1
Obuda screenshot-2
Obuda screenshot-3
Obuda screenshot-4

App Store Description

Bús Balázs polgármester ajánlja a turisztikai GPS-t:

Szeretettel köszöntöm Önöket Óbudán, Budapest második legnagyobb kerületében, a 2000 éves városban. Óbuda különleges hely, ahol egyszerre vannak jelen a különböző történelmi korok emlékei és az égbe nyúló toronyházak, múlt és jelen. A rómaiak közel fél évezredes uralmáról mesélnek Aquincum, a két amfiteátrum, a polgárváros romjai. A XIV. században épült klarissza templom és kolostor maradványai, a barokk Szent Péter és Pál templom, a Zichy kastély , a klasszicista zsinagóga, vagy a mûemlékvédelmet kapott Óbudai Gázgyár, mind közkedvelt látnivalók Óbudán. Óbuda Fő terére látogatva hamisítatlan századeleji hangulat fogadja az utazókat. A tér tavasztól őszig számos kulturális rendezvénynek ad otthont, télen pedig jégpálya várja a korcsolyázni vágyókat.

Óbuda mindig is híres volt vendégszeretetéről. A kerület hangulatos kisvendéglői már a századelőn is közkedveltek voltak, és ma is ebben a vendégszeretetben lehet része azoknak, akik ellátogatnak hozzánk.

Hasznos útitársként ajánlom figyelmükbe kerületünk értékeit, szálláshelyeit és vendégváró létesítményeit bemutató kiadványunkat. Kívánom, hogy az Óbudán töltött napokat legszebb emlékeik között őrizzék, és fedezzék fel mindazt, amit egy turisztikai GPS sem adhat vissza: Óbuda varázslatos hangulatát. Ha tehetik, térjenek vissza hozzánk! Mi, óbudaiak, szeretettel várjuk Önöket!

:::Mit tud az app?:::

Óbudán összesen 182 intézményt, nevezetességet, vendéglátóhelyet, mutatunk be. Az adatbázisban 21 turisztikai látványosság, 8 múzeum, 24 templom szerepel. Szolgáltatások: 43 étterem, 16 szórakozóhely, 24 szálláshely adatai. Gazdag illusztrácó: 505 fénykép.

Az egyes helyekről rövid leírást adunk. A helyekhez tartozó praktikus adatokat (cím, telefonszám, e-mail, weboldal) elmenthetjük az iPhone telefonkönyvébe. Egy kattintással megnézhetjük a látnivalók weboldalát, Facebook oldalát.

Az nevezetességeket megnézhetjük térképen, és az aktuális poziciónktól útvonalat is tervezhetünk. A könnyebb kezelést segíti, hogy az egyes helyeket elmenthetjük a kedvencek közé, és a legnépszerűbb, mások által kedvencnek jelölt helyeket is megnézhetjük. Az adatokban kereshetünk bármilyen szóra, vagy kategóriák szerint böngészhetünk.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.