You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Parker

Parker – az újragondolt parkolási élmény

Parker – az újragondolt parkolási élmény

Parker

by Smart Lynx
Parker
Parker
Parker

What is it about?

Parker – az újragondolt parkolási élmény!

Parker

App Details

Version
0.2.9
Rating
(2)
Size
61Mb
Genre
Navigation Travel
Last updated
September 6, 2021
Release date
August 15, 2019
More info

App Screenshots

Parker screenshot-0
Parker screenshot-1
Parker screenshot-2
Parker screenshot-3
Parker screenshot-4
Parker screenshot-5

App Store Description

Parker – az újragondolt parkolási élmény!

Spórolj...
• 10 percet parkolásonként,
• pénzt és
• idegeskedést!

Ha szerinted is a parkolóhely-keresés az autózás legidegesítőbb része, ne vár tovább, töltsd le, használd a Parker alkalmazást és élvezd a gondtalan parkolás élményét Budapest több, mint 4 800 okos parkolóhelyén!

A Parker segítségével valós időben láthatod az utcai parkolóhelyek foglaltsági adatait, így gyorsabban megtalálod az éppen szabad helyeket, amivel rengeteg időt és üzemanyagot megspórolhatsz, valamint az idegeskedéssel töltött perceknek is búcsút inthetsz. Mindezeken túl, a felesleges körözés elkerülésével a környezetünkkel is jót teszel, hisz csökken a károsanyag-kibocsátásod, valamint a dugók kialakulásának valószínűsége.

A Parkerben külön beállíthatod azt is, ha mozgássérültek számára, rakodásra vagy elektromos autók töltésére fenntartott helyet keresel.

A Parkerben kiválaszthatod úticélod, de a navigációhoz nyugodtan használhatod kedvenc navigációs alkalmazásod. Úticélod közelébe érve a Parker emlékeztet, hogy térj vissza az alkalmazásba, hogy lásd a környékeden lévő szabad parkolóhelyeket.

A parkolást követően a Parkerből néhány kattintással könnyedén elindíthatod az SMS alapú parkolási díj-kifizetést is, így nem kell vadásznod a zónainformációk után sem, hisz az alkalmazás megírja helyetted az SMS-t, neked már csak el kell küldened azt.

A Parker segítségével egyelőre Budapest V. kerületében és a XIII. kerületben a Szent István park környékén, összesen több, mint 4 800 okos parkolóhely segítségével igyekszünk megkönnyíteni az autósok életét, de bízunk benne, hogy hamarosan még több helyen lesz elérhető a szolgáltatásunk.

Töltsd le a Parker alkalmazást és élvezd a gondtalan parkolás élményét!

Kövess minket:
www.facebook.com/SmartLynxHungary
www.instagram.com/parker_by_smart_lynx/
www.smartlynx.hu

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.