You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Parksen

Met de mobiele app van Parksen maakt u gebruik van de nieuwste en slimste technieken waardoor u voor het allergoedkoopste tarief in heel Nederland kunt parkeren

Met de mobiele app van Parksen maakt u gebruik van de nieuwste en slimste technieken waardoor u voor het allergoedkoopste tarief in heel Nederland kunt parkeren

Parksen

by Parksen B. V.
Parksen
Parksen
Parksen

What is it about?

Met de mobiele app van Parksen maakt u gebruik van de nieuwste en slimste technieken waardoor u voor het allergoedkoopste tarief in heel Nederland kunt parkeren.

Parksen

App Details

Version
1.1
Rating
(16)
Size
20Mb
Genre
Reizen Zakelijk
Last updated
June 10, 2016
Release date
June 5, 2016
More info

App Screenshots

Parksen screenshot-0
Parksen screenshot-1
Parksen screenshot-2
Parksen screenshot-3
Parksen screenshot-4

App Store Description

Met de mobiele app van Parksen maakt u gebruik van de nieuwste en slimste technieken waardoor u voor het allergoedkoopste tarief in heel Nederland kunt parkeren.

*** Goedkoopste parkeerapp van Nederland volgens de Consumentenbond ***
De Parksen app is de goedkoopste vorm van parkeren en Parksen heeft de laagste kosten van alle Nederlandse providers!

De Consumentenbond heeft ons vergeleken met alle andere providers, en uit hun vergelijking komt de Parksen app als beste app met de laagste prijs uit deze test.

Vergelijk onze tarieven met andere providers, en dan komt u er ook achter dat wij spotgoedkoop zijn.

*** Kostenloos aanmelden ***
Wij berekenen geen entreekosten, aanmeldkosten, abonnementskosten of andere registratiekosten om met de Parksen App te starten.

*** Laagste parkeerkosten ***
De Parksen Parkeren app denkt natuurlijk ook met je mee. De slimme technieken en algoritmes in de Parksen app zorgen ervoor dat jij kan parkeren tegen de goedkoopste tarieven.

Dat wil zeggen dat, als je beter een ochtend-, avond- of dagkaart had kunnen gebruiken, in plaats van af te rekenen per minuut, dan zorgt de Parksen Parkeren app ervoor dat jij gebruik kunt maken van de aantrekkelijke kortingen die ook gelden voor regionale kortingskaarten.
En die korting berekenen wij natuurlijk door in onze tarieven naar jou toe!

Als er een goedkoper tarief mogelijk is dan schakelt de Parksen Parkeren app automatisch over op het goedkoopste tarief!

*** Met en zonder abonnement ***
Dus bij ons kan je kiezen of je gebruik wilt maken van een zeer goedkoop maandelijks abonnement of dat je per parkeersessie wilt betalen.

Maak je gebruikt van onze prepaid oplossing, dan hoef je maar 0,20 euro per parkeersessie te betalen. Met ons goedkope prepaid abonnement kan je ongelimiteerd parkeren voor maar 1,50 euro per maand.

Wil je gebruik maken van automatische incasso? Dat kan ook! Dan betaal je maar 0,24 euro per parkeersessie. Met ons automatische incasso abonnement kan je ongelimiteerd parkeren voor slechts 1,90 euro per maand.

Met deze lage tarieven zorgt de Parksen Parkeren app ervoor dat jouw parkeerkosten zo laag mogelijk blijven.


*** Gratis meerdere kentekens ***
Heeft jouw gezin meerdere voertuigen? Of wil je jouw vriend, vriendin, ouders of een stel kennissen uit de brand helpen tijdens het parkeren, dan is dat ook heel gemakkelijk met de Parksen app.

Simpel en eenvoudig kan je meerdere kentekens toevoegen tijdens het parkeren met de Parksen app. Helemaal gratis en voor niets!

*** Herinnering per SMS of e-mail ***
Vergeten je af te melden voor een lopende parkeeractie kan iedereen gebeuren, maar als het gebeurt dan kan het al snel heel veel geld kosten.

Eén keer, twee keer of zelfs drie keer kan de Parksen Parkeren app jou een herinnering per SMS of per e-mail sturen, zodat jij niet vergeet je af te melden en wederom een boel geld kunt besparen.

*** Personaliseren ***
De Parksen Parkeren app kun je helemaal aanpassen aan jouw stijl en parkeergedrag. Je kunt de Parksen Parkeren app personaliseren en aanpassen aan jouw mobiel door heel eenvoudig een andere kleurstijl en achtergrond te selecteren.

*** Favorieten ***
Met de Parksen Parkeren app kun je ook eenvoudig je favoriete en meestgebruikte parkeerplaatsen bewaren en met één simpele handeling weer hergebruiken.
Zo kan jij snel en gemakkelijk starten met betaald parkeren.

*** Historie ***
Via de Parksen Parkeren app en de website van Parksen kun je inzicht krijgen in de historie van jouw parkeeractiviteiten.
Je krijgt een overzicht van alle parkeeracties en je kunt daarnaast ook nog eens elke parkeeractie individueel bekijken en de bijbehorende parkeerkosten, parkeerlocaties en parkeerduur zichtbaar maken.

Met Parksen Parkeren bespaar je enorm veel op jouw parkeerkosten en kun je direct beginnen met goedkoop parkeren.

Parksen Parkeren
Goedkoop parkeren is slim parkeren!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.