You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Persoonlijke Gezondheidscheck

- Persoonlijke Gezondheidscheck

- Persoonlijke Gezondheidscheck

Persoonlijke Gezondheidscheck

by NIPED Prevention B.V.
Persoonlijke Gezondheidscheck
Persoonlijke Gezondheidscheck
Persoonlijke Gezondheidscheck

What is it about?

- Persoonlijke Gezondheidscheck

Persoonlijke Gezondheidscheck

App Details

Version
1.2.1
Rating
(9)
Size
26Mb
Genre
Gezondheid en fitness Geneeskunde
Last updated
March 19, 2019
Release date
February 10, 2018
More info

App Screenshots

Persoonlijke Gezondheidscheck screenshot-0
Persoonlijke Gezondheidscheck screenshot-1
Persoonlijke Gezondheidscheck screenshot-2
Persoonlijke Gezondheidscheck screenshot-3
Persoonlijke Gezondheidscheck screenshot-4

App Store Description

- Persoonlijke Gezondheidscheck
De Persoonlijke Gezondheidscheck van NIPED is een compleet en betrouwbaar hulpmiddel, waarmee je gemakkelijk in kaart brengt of je een verhoogd risico loopt op veelvoorkomende gezondheidsproblemen. Denk aan hart- en vaatziekten, diabetes of een burn-out. Een soort gezondheids-APK dus. Door de check te doen, kun je eventuele problemen vroegtijdig opsporen — of beter nog — voorkomen. Persoonlijk, praktisch en privé.

- Hoe werkt het?
Stap 1: Vul de online vragenlijst in
Stap 2: Doe optioneel de thuistest(s) voor aanvullend medisch onderzoek
Stap 3: Ontvang je Persoonlijke Gezondheidsrapport, inclusief praktisch advies
Stap 4: Ga aan de slag voor een gezonder leven


- Voor wie?
Jong of oud, met of zonder gezondheidsklachten, aan het werk of verzuimend; de Persoonlijke Gezondheidscheck is er voor iedereen. Oók als je al onder controle bent bij huisarts of specialist. Helaas kan je niet meedoen als je zwanger bent, er veranderen dan teveel factoren (bloeddruk, gewicht, buikomvang etc.) waardoor je uitslag niet betrouwbaar is.

- Checkbox
In aanvulling op de online vragenlijst kan de Persoonlijke Gezondheidscheck worden uitgebreid met verschillende medische tests. Een vingerprik bijvoorbeeld, om je cholesterol- en bloedsuikergehalte te meten, en een urinetest om je nierfunctie te bepalen. Je krijgt hiervoor een unieke Checkbox thuisgestuurd, waarmee je de speciaal ontwikkelde tests in de privacy van je eigen huis kunt doen.

- Persoonlijk Gezondheidsrapport
Alle onderdelen van het onderzoek afgerond? Dan ontvang je jouw Persoonlijke Gezondheidsrapport in je account. Je ziet in één oogopslag hoe je er qua gezondheid voor staat, en waar je mogelijke risico’s zitten. Ook krijg je concrete adviezen om aan de slag te gaan!
Het gebruik van de gegeven informatie en beslissingen, die je op basis van die informatie neemt, is voor jouw eigen verantwoordelijkheid. Heb je vragen of twijfels over je gezondheid, ga dan altijd naar je huisarts of behandelend specialist.

- Je gegevens achter slot en grendel
Persoonlijke medische informatie online invullen; dat voelt voor sommige mensen misschien een beetje vreemd. Maar wees gerust: jouw gegevens zijn alleen voor jou inzichtelijk. Niemand anders krijgt je resultaten te zien, dus bijvoorbeeld ook je werkgever en/of (zorg)verzekeraar niet. Daarnaast voldoet de Persoonlijke Gezondheidscheck aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de richtlijnen voor informatie in de zorg (NEN – 7510).

- Wist je dat…:
- 150.000 mensen de check al hebben gedaan
- 70% na de check zijn leefstijl veranderde
- De deelnemers de check gemiddeld een 8,2 geven
- De Persoonlijke Gezondheidscheck is ontwikkeld in samenwerking met en wordt aanbevolen door gerenommeerde gezondheidsorganisaties en -fondsen, zoals de Landelijke Huisartsenvereniging (LHV), het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), de Hartstichting, het Longfonds, de Nierstichting, het Diabetesfonds en de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfskunde (NVAB).

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.