You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Plushälsa

Plushälsa – avslappning och mental träning med Eva Johansson

Plushälsa – avslappning och mental träning med Eva Johansson

Plushälsa

by AB Utbildning & Co
Plushälsa
Plushälsa
Plushälsa

What is it about?

Plushälsa – avslappning och mental träning med Eva Johansson

Plushälsa

App Details

Version
3.1
Rating
NA
Size
47Mb
Genre
Lifestyle Health & Fitness
Last updated
February 13, 2019
Release date
December 12, 2012
More info

App Screenshots

Plushälsa screenshot-0
Plushälsa screenshot-1
Plushälsa screenshot-2
Plushälsa screenshot-3

App Store Description

Plushälsa – avslappning och mental träning med Eva Johansson

Forskarna kallar det för placeboeffekten. Det kan också kallas för tankens kraft och den kraften är så stor att för att få ett nytt läkemedel godkänt ska det visa sig vara mer effektivt än att bara bota 30 - 40 % av patienterna. Så stark räknar nämligen forskarna med att vår tro, tankens kraft är, utan att vi ens är medvetna om att vi använder den. Vi aktiverar kroppens eget läkesystem med hjälp av våra positiva förväntningar. Det föder spännande tankar om hur många fler procent vi kan aktivera när vi medvetet använder våra sinnen. Och hur vi kan samarbeta med kropp och sinne för att underlätta läkande.

Tankens kraft inverkar på vårt mående - både fysiskt och psykiskt. Men varför nöja sig med att bara må bra när man kan må ännu bättre. Appens två övningar passar lika bra för dig som vill hjälpa kroppen i en läkningsprocess som för dig som vill ta steget till plushälsa.

Plushälsa - full hälsa är att ha en bra balans inom livets alla områden; fysiskt, psykiskt och socialt. Ju större glädje du har tänkt ha av dig själv de kommande åren desto mer angeläget är det att du tar tag i din plushälsa redan nu.

Förutom två övningar får du träningstips, lära dig om avslappning och mental träning och ta in plushälsobegreppet som en del i livet för att nå nya nivåer av hälsa, mående och välbefinnande. Använd gärna hörlurar för att lyssna på övningarna.


•Läkning
•Plushälsa


Om du är total nybörjare inom avslappning eller om du har svårt att hitta ett avslappnat läge så rekommenderas du att börja med appen Muskulär Avslappning.

Den här appen ingår i en serie appar gjorda och inspelade av Eva Johansson som brukar få feedback på att ha en av Sveriges skönaste avslappningsröster.

Webbutbildningar
Nyfiken på att lära dig mer om mental träning/avslappning/mindfulness? Det kan vara någon av webbutbildningarna som passar dig.
www.utbildning-co.se/webbutbildning

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.