You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
PokerStars Jocuri Poker Online

Joacă poker cu milioane de jucători – doar cu aplicaţia PokerStars Mobile

Joacă poker cu milioane de jucători – doar cu aplicaţia PokerStars Mobile

PokerStars Jocuri Poker Online

by Stars Mobile Limited
PokerStars Jocuri Poker Online
PokerStars Jocuri Poker Online
PokerStars Jocuri Poker Online

What is it about?

Joacă poker cu milioane de jucători – doar cu aplicaţia PokerStars Mobile! Ia parte în jocuri de poker online incitante care încep acum, inclusiv Texas Hold'em, Omaha şi multe altele!

PokerStars Jocuri Poker Online

App Details

Version
1.114.1
Rating
(9352)
Size
283Mb
Genre
Card Casino
Last updated
August 28, 2019
Release date
August 18, 2016
More info

PokerStars Jocuri Poker Online is FREE but there are more add-ons

 • 14,99 lei

  Loads of chips

 • 24,99 lei

  Pile of chips

 • 49,99 lei

  Wad of chips

 • 99,99 lei

  Jumbo pile of chips

 • 499,99 lei

  Oceans of chips

 • 249,99 lei

  Mountains of chips

App Screenshots

PokerStars Jocuri Poker Online screenshot-0
PokerStars Jocuri Poker Online screenshot-1
PokerStars Jocuri Poker Online screenshot-2
PokerStars Jocuri Poker Online screenshot-3

App Store Description

Joacă poker cu milioane de jucători – doar cu aplicaţia PokerStars Mobile! Ia parte în jocuri de poker online incitante care încep acum, inclusiv Texas Hold'em, Omaha şi multe altele!

CUM SĂ TE BUCURI DE JOCURILE NOASTRE DE POKER

Este simplu să intri în acţiune. Descarcă aplicaţia, creează-ţi contul tău şi efectuează o depunere pentru a începe să joci în jocuri de poker. Sunt sute de jocuri din care să alegi, în formate unice şi tradiţionale. Aşează-te la mese şi începe să joci poker cu jucători reali acum.

Începător la poker? Citeşte mai multe despre cum să joci poker pe site-ul nostru (https://www.pokerstars.ro/poker/) sau vizitează şcoala noastră de poker pentru lecţii gratuite, sfaturi şi şansa de a câştiga bilete gratuite pentru turnee de neratat:
https://www.pokerstarsschool.com/

Ai nevoie de ajutor cu privire la contul tău? Indiferent de problemă, echipa Serviciu Clienţi este la îndemână pentru a a-ţi oferi cea mai bună experienţă posibilă. Pentru a începe, vizitează Centrul Asistenţă.
https://www.pokerstars.ro/help/

BUCURĂ-TE DE JOCURI DE POKER PE BANI REALI ÎNTREAGA ZI
Pregătit să lupţi pentru premii pe bani reali şi să intri în cea mai largă selecţie de jocuri online din lume? Porneşte aventura ta pe bani reali cu jocuri suplimentare de $30! Această ofertă exclusivă de bun venit se adresează noilor jucători, iar obţinerea celor $30 este simplă.

Iată cum îi poţi revendica:
• Vizitează Casieria
• Efectuează o primă depunere de minimum $20
• Foloseşte codul de bonus 'THIRTY' atunci când efectuezi depunerea

- Joacă jocuri de poker online cu cea mai mare comunitate de jucători de poker reali din lume. Alătură-te celor mai mari şi mai bune jocuri de poker online – inclusiv turnee Texas Hold'em – şi bucură-te de promoţii pe care nu le vei mai găsi în altă parte!

- De la Texas Hold'em la Omaha, PokerStars oferă cea mai mare selecţie de jocuri din mediul online. Pentru mai multe informaţii despre toate jocurile noastre, vizitează site-ul nostru:
https://www.pokerstars.ro/poker/games/

- Bucură-te de formate de poker unice
• Turnee de neuitat: joacă în cel mai mare număr de turnee multiplayer din mediul online şi luptă pentru fonduri de premii garantate uriaşe
• Sit & Go-uri On-Demand: cauţi un turneu rapid? În Sit & Go-uri, acţiunea începe de îndată ce s-a înscris un număr suficient de jucători
• Premii Knockout: bucură-te de mai multe momente câştigătoare cu pokerul Knockout şi fii recompensat pentru fiecare jucător pe care îl elimini!
• Zoom într-un format unic – încearcă formatul de joc de poker rapid în care adversarii se schimbă la fiecare mână!
Află mai multe aici:
https://www.pokerstars.ro/poker/tournaments/

PARIURI SPORTIVE ŞI JOCURI DE CAZINO
- PokerStars Mobile oferă jocuri de poker, de cazino şi pariuri sportive, toate în aceeaşi aplicaţie. Intră în acţiune plasând un pariu sau încercând cele mai noi jocuri de sloturi în timp ce joci poker.

- Pariază pe mai bine de 30 de sporturi diferite şi profită de cote extraordinare pe ligi din toată lumea.

- Alege dintre sute de jocuri de cazino, inclusiv:
• Jocuri de sloturi clasice şi cu tematică
• Sloturi exclusive cu jackpoturi unice
• Jocuri variate de Blackjack!

Nu rata niciodată promoţiile noastre extraordinare. Asigură-te că accepţi notificări de tip push atunci când descarci aplicaţia noastră de poker pentru mobil.

Aceasta este o aplicaţie cu jocuri de noroc pe bani reali. Pentru a crea un cont Stars, trebuie să ai cel puţin 18 ani şi vârsta legală a majoratului în jurisdicţia ta. Te rugăm să joci responsabil şi să pariezi doar cât îţi permiţi. Pentru ajutor şi asistenţă referitor la dependenţa de jocuri de noroc, vizitează pagina noastră despre Joc responsabil.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.