You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Pronto Pizza, Sønderborg

Bestil din mad direkte hos Pronto Pizza Sønderborg 6400

Bestil din mad direkte hos Pronto Pizza Sønderborg 6400

Pronto Pizza, Sønderborg

by EatMore.dk I/S
Pronto Pizza, Sønderborg
Pronto Pizza, Sønderborg
Pronto Pizza, Sønderborg

What is it about?

Bestil din mad direkte hos Pronto Pizza Sønderborg 6400.

Pronto Pizza, Sønderborg

App Details

Version
4.0.4
Rating
NA
Size
17Mb
Genre
Comida y bebida
Last updated
April 11, 2018
Release date
March 20, 2018
More info

App Screenshots

Pronto Pizza, Sønderborg screenshot-0
Pronto Pizza, Sønderborg screenshot-1
Pronto Pizza, Sønderborg screenshot-2
Pronto Pizza, Sønderborg screenshot-3
Pronto Pizza, Sønderborg screenshot-4
Pronto Pizza, Sønderborg screenshot-5

App Store Description

Bestil din mad direkte hos Pronto Pizza Sønderborg 6400.

Du finder et kæmpe udvalg i vores menukort.

Det har aldrig været nemmere at bestille din lækker mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller din arbejdsplads.

Du kan betale kontant eller igennem vores app med Dankort, Visa, MasterCard, delbetaling (Viabill) eller med MobilePay. Du bestemmer!

- Det er nemt, hurtigt og sikkert

https://prontopizza-6400.dk

Funktioner i appen:
- Bestilling
- Tilpas din mad
- Gavekort og rabatter
- Se åbningstider
- Rutevejledning
- Fødevarestyrelsens rapport

Om os:
Er du sulten og har lyst til lækkert mad, så kom endelig forbi Pronto Pizza i Sønderborg. Vi serverer alt fra pizza til retter. Har du lyst til en lækker varm pizza, kan vi i Pronto Pizza tilbyde dig vores lækre italienske pizzaer, pizza sandwich, indbagt pizza, UFO pizza, børnepizza og deep pan pizza. Alt efter hvad du lige præcis har lyst til. Er du meget mere glad for retter, kan vi i Pronto Pizza tilbyde dig vores lækre pastaretter. Burgers, grillmad og salater er helt sikkert også noget du kan nyde ved os i Pronto Pizza, så kom endelig forbi.

Vi i Pronto Pizza vil altid gøre vores bedste indsats, for at tilfredstille vores kunder fuldt ud. Vi fokusér meget på vores madkvalitet og vores service. Vi elsker vores arbejde og serverer vores mad med glæde, så kom endelig forbi og nyd en af vores lækre retter eller pizzaer. Vi fokusér meget på vores service, for at give dig den bedste oplevelse i Pronto Pizza. Vi er sikre på, at du som kunde kan finde lige præcis det, du har lyst til at spise, da vi har et bredt menukort.

Har du været forbi os i Pronto Pizza vil det glæde os meget, at høre din mening om maden, vores service og din tilfredshed. Har du haft en god oplevelse i Pronto Pizza, vil det glæde os rigtig meget, at høre din positiv feedback, så vi ved hvad det er vi skal fastholde. Har du haft en mindre god oplevelse, er vi ligeså glad for at høre din negativ feedback, da det helt sikkert er noget, vi kommer til at lave om på. Du kan skrive til os her på siden eller kom endelig forbi os i Pronto Pizza.

Er du sulten og har lyst til at spise ved os i Pronto Pizza, kan du finde os på adressen Store Rådhusgade 21 i Sønderborg 6400. Du kan vælge at bestille din mad og hente det selv. Ellers kan du få leveret maden ud lige til din dør og vi kan garanterer dig, at du får leveret din mad dejlig varm og til tiden.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.