You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
ProPark

Parkeren met ProPark

Parkeren met ProPark

ProPark

by ProApps BVBA
ProPark
ProPark
ProPark

What is it about?

Parkeren met ProPark

ProPark

App Details

Version
1.8.0
Rating
NA
Size
3Mb
Genre
Travel Navigation
Last updated
March 13, 2013
Release date
May 15, 2012
More info

App Screenshots

ProPark screenshot-0
ProPark screenshot-1
ProPark screenshot-2
ProPark screenshot-3
ProPark screenshot-4

App Store Description

Parkeren met ProPark

ProPark maakt het mogelijk om sneller en eenvoudiger met SMS te parkeren. Via GPS wordt de parkeerzone bepaald en de parkeerautomaat (met nummer of zone) voorgesteld. Het resultaat wordt op een stratenplan getoond of in een lijst gesorteerd enkel voor de zone waarin men zich bevindt.

De bepaling gebeurt op basis van de parkeerzones en niet louter op afstand. Deze unieke plaatsbepaling is mogelijk dankzij de samenwerking met de door ProPark ondersteunde steden : Kortrijk, Antwerpen.

Werkt met meerdere nummerplaten.

Het starten van een parkeertransactie is eenvoudig. Er moet geen sms bericht meer worden ingetoetst. De ProPark vormt automatisch het sms bericht en stuurt dit naar de juiste sms-shortcode. Je kan ook via ProPark de sessie te beeindigen.
Bij iedere parkeertransactie kan men een foto en notitie opslaan.

Alle parkeertransacties worden op het toestel bijgehouden. Via deze historiekfunctie kan je de foto’s en nota’s bekijken en transacties verwijderen.

Naast het functionele, is er ook het informatieve aspect : tarieven van de huidige locatie worden getoond met doorverwijzigingen naar de officiele websites.

Algemene voorwaarden :
-Betaling via de standaard sms-parkeer transactie
-Standaard tarieven en condities voor sms-parkeren zijn van toepassing.
-Sms antwoorden van de sms-parkeerdienst komen in de standaard sms-box van het toestel.
-Start parkeertijd van de parkeertransactie is gebaseerd op de klok van het toestel en kan afwijken van de door de smsdienst-beheerder vermelde tijd.
-De modaliteiten van de sms-aanbieder gaan boven die van de applicatie

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.