You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Radar Balkan

Uz Radar aplikaciju saznajte gdje se nalaze policijske patrole, zastoji i statične kamere na Balkanu (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora)

Uz Radar aplikaciju saznajte gdje se nalaze policijske patrole, zastoji i statične kamere na Balkanu (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora)

Radar Balkan

by Dzan Operta
Radar Balkan
Radar Balkan
Radar Balkan

What is it about?

Uz Radar aplikaciju saznajte gdje se nalaze policijske patrole, zastoji i statične kamere na Balkanu (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora).

Radar Balkan

App Details

Version
1.3.1
Rating
NA
Size
46Mb
Genre
Navigation Utilities
Last updated
November 12, 2018
Release date
March 5, 2018
More info

App Screenshots

Radar Balkan screenshot-0
Radar Balkan screenshot-1
Radar Balkan screenshot-2
Radar Balkan screenshot-3
Radar Balkan screenshot-4

App Store Description

Uz Radar aplikaciju saznajte gdje se nalaze policijske patrole, zastoji i statične kamere na Balkanu (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora).

Radar je prije svega mreža vozača, na kojoj svaki vozač na jednostavan način može informisati druge o lokaciji policijskih kontrola i zastoja u okolini. Uz pomoć algoritma, te korisničkih potvrda i negacija, Radar u svakom trenutku prikazuje samo relevantne dojave. Pored korisničkih dojava, Radar ima integrisanu bazu svih statičnih kamera na području Balkana. Kako bi se vozačima dalo do znanja da je na putu gužva, crveni markeri se nalaze na putevima i upozoravaju vozače na gužve. To je još mnogo drugih kategorija.

Tokom vožnje, u trenutku približavanja kameri, dojavi ili zastoju na razdaljini od 500 metara, vozač prima obavijest, te na taj način na vrijeme može usporiti i izbjeći nepotrebne kazne. Ova funkcionalnost radi i kada je aplikacija u pozadini.

Svaki korisnik ima mogućnost prijave putem svog Facebook ili Google naloga, i na taj način ostvaruje mogućnost postavljanja dojava. Međutim, ako neko ne želi da se prijavi putem naloga, on i dalje može da koristi aplikaciju anonimno, i pratiti sva dešavanja bez ikakvih problema.

U gornjem lijevom uglu, nalazi se meni u kojem možete upaliti ili izgasiti notifikacije i vidjeti broj vaših potvrđenih dojava.

U gornjem desnom uglu, nalazi se dugme za filtriranje po kategoriji. Na mapi možete uključiti prikazivanje samo zastoja, statičnih kamera, policijskih patrola i drugih kategorija, u zavisnosti šta vas od navedenog interesuje.

Na dnu ekrana, nalazi se dugme "Dojavi" pomoću kojeg možete objaviti dojavu. Jednim klikom otvoriti će vam se ekran u kojem možete izabrati vrstu vaše dojave ( policijska patrola, zastoj itd. ), izaberite kategoriju i to je to. Vaša dojava od tog trenutka postaje vidljiva svim vozačima.!

RadarBalkan također ima podršku za praćenje ograničenja brzine na putu, offline dojavljivanje i dojavljivanje izvan aplikacije!

To nije sve, u slučaju da internet konekcija nije dostupna u trenutku vožnje, Radar će i dalje biti aktivan. Dojave se spremaju u lokalnu bazu, te nakon što korisnik dobije internet konekciju, njegovi podaci će se momentalno osvježiti, te će nakon isključenja interneta zadnji podaci biti tu.

Naravno, potrebno je da kao vozači poštujete propise saobraćaja i vozite po ograničenjima.


Radar aplikacija je potpuno besplatna.
Skinite je i uživajte u potpuno novom načinu vožnje.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.