You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Rompslomp

Met Rompslomp kun je eenvoudig boekhouden en facturen maken

Met Rompslomp kun je eenvoudig boekhouden en facturen maken

Rompslomp

by Rompslomp.nl B.V.
Rompslomp
Rompslomp
Rompslomp

What is it about?

Met Rompslomp kun je eenvoudig boekhouden en facturen maken. Speciaal ontworpen voor ondernemers / zzp'ers / freelancers die liever met ondernemen bezig zijn dan met boekhouden. Rompslomp heeft als doel online boekhouden voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, dit scheelt je een hoop tijd!

Rompslomp

App Details

Version
2.0.4
Rating
(56)
Size
5Mb
Genre
Zakelijk Financiën
Last updated
October 2, 2019
Release date
December 12, 2015
More info

App Screenshots

Rompslomp screenshot-0
Rompslomp screenshot-1
Rompslomp screenshot-2
Rompslomp screenshot-3
Rompslomp screenshot-4

App Store Description

Met Rompslomp kun je eenvoudig boekhouden en facturen maken. Speciaal ontworpen voor ondernemers / zzp'ers / freelancers die liever met ondernemen bezig zijn dan met boekhouden. Rompslomp heeft als doel online boekhouden voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, dit scheelt je een hoop tijd!

Rompslomp is geen traditioneel boekhoudprogramma, het werkt namelijk veel eenvoudiger dan andere boekhoudsoftware, zeker voor zzp'ers / eenmanszaken, maar ook B.V.'s, (sport)verenigingen en stichtingen boekhouden met Rompslomp. Bij Rompslomp hoef je je niet bezig te houden met grootboekrekeningen en andere boekhoudtermen, wij doen dit voor je.

Enkele features van Rompslomp:
- Factuur/facturen maken
- Offertes maken
- Uitgaven / bonnen inboeken
- Online boekhouding
- Urenregistratie

Factuur maken
Maak een factuur met je eigen logo die meteen in je boekhouding verwerkt wordt, of scan met onze app je bonnetje en stop het in de "schoenendoos", waarna je het als je BTW aangifte moet gaan doen in een handomdraai verwerkt. Rompslomp werkt naast dat het altijd gewoon op je iPhone en iPad werkt, ook in je browser. Voortaan heb je je factuur al verstuurd, als je bij je klant de deur uitloopt!


Bonnen inboeken
Met Rompslomp kun je gemakkelijk je bonnetje van je uitgaven inboeken. Je kunt op dit op een aantal manieren aanpakken. Je kunt direct een foto van je bonnetje uploaden en deze in Rompslomp opslaan. Je kunt ook je bonnetjes uploaden in je Dropbox als deze verbonden is met je schoenendoos of natuurlijk direct in je schoenendoos opslaan. Op deze manier kun je overal direct je bonnetjes opslaan. Je kunt ook je bestanden naar de schoenendoos mailen.

Offerte maken
Gebruik Rompslomp om eenvoudig een offerte te maken. Met een druk op de knop word een offerte template geopend die je alleen nog maar hoeft aan te vullen. Rompslomp voorziet automatisch je offerte van een offerte nummer, datum en verval datum. Producten zijn gemakkelijk toe te voegen uit je lijst van standaard producten. Het toevoegen van contacten gaat ook super snel omdat de gegevens uit de Kamer van Koophandel database worden gehaald, je hoeft alleen nog maar te zoeken op bedrijfsnaam. Een offerte maken wordt zo een fluitje van een cent.

Boekhouding
Hou de winst en verlies rekening van je bedrijf nauwkeurig bij met Rompslomp. In de winst en verlies rekening van Rompslomp worden je omzet en kosten duidelijk opgedeeld en overzichtelijk weergegeven. Naast de winst en verlies rekening is het bijhouden van je balans een groot onderdeel van de werkzaamheden van een ZZP’er. Met Rompslomp kan je gemakkelijk alle in en uitgaande kosten bijhouden en een overzichtelijke balans opmaken.

Urenregistratie
Registreer gemakkelijk je uren voor klanten en projecten. Hou bij hoeveel je gewerkt hebt per project of per klant. Rompslomp bied een overzichtelijke pagina om je uren en ritten bij te houden. Zo kan je altijd terug vinden hoeveel je gewerkt hebt, waar en voor wie. Administratie bijhouden wordt simpel.

Rittenregistratie
Voer je kilometer registratie in bij Rompslomp. Een rit toevoegen is heel eenvoudig. Vul een vertrek en bezoek adres in en Rompslomp rekent de afstand voor je uit. Geef eenmalig je kilometerstand aan, en Rompslomp rekent met elke rit je nieuwe kilometerstand uit. Ook kan ritten toewijzen aan klanten (contacten) en projecten, zodat je een duidelijk overzicht heb van waar en waarvoor je gereden hebt.

BTW aangifte
Met het online boekhoudprogramma Rompslomp kun je gratis facturen maken. Als je een factuur voor een klant maakt, rekent Rompslomp per factuur regel automatisch het BTW bedrag uit. Op de factuur wordt uiteindelijk alle BTW van alle regels opgeteld en zowel het bedrag exclusief BTW en inclusief BTW wordt op je factuur vermeld. Het mooie is dat als je de factuur hebt gemaakt, deze automatisch in je boekhouding wordt opgenomen. De BTW die afgedragen moet worden bij de BTW aangifte, wordt per maand/kwartaal/jaar opgeteld en weergegeven.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.