You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
RYTUS

RYTUS®, Karasal FM Radyo yayınlarının, yayın kalitesini ve yayın sürekliliğini internet ve/veya GSM üzerinden takip edilmesine imkân tanıyan bir yayın takip ve uyarı sistemidir

RYTUS®, Karasal FM Radyo yayınlarının, yayın kalitesini ve yayın sürekliliğini internet ve/veya GSM üzerinden takip edilmesine imkân tanıyan bir yayın takip ve uyarı sistemidir

RYTUS

by Teleglobal Telekomunikasyon A.S.
RYTUS
RYTUS
RYTUS

What is it about?

RYTUS®, Karasal FM Radyo yayınlarının, yayın kalitesini ve yayın sürekliliğini internet ve/veya GSM üzerinden takip edilmesine imkân tanıyan bir yayın takip ve uyarı sistemidir.

RYTUS

App Details

Version
1.2.0
Rating
NA
Size
16Mb
Genre
Business
Last updated
December 7, 2020
Release date
March 20, 2014
More info

App Screenshots

RYTUS screenshot-0
RYTUS screenshot-1
RYTUS screenshot-2
RYTUS screenshot-3
RYTUS screenshot-4
RYTUS screenshot-5
RYTUS screenshot-6
RYTUS screenshot-7
RYTUS screenshot-8
RYTUS screenshot-9

App Store Description

RYTUS®, Karasal FM Radyo yayınlarının, yayın kalitesini ve yayın sürekliliğini internet ve/veya GSM üzerinden takip edilmesine imkân tanıyan bir yayın takip ve uyarı sistemidir.
Sistemin Genel Özellikleri:
    •    İnternet ve GSM ile erişim
    •    Gerçek zamanlı ölçüm
    •    Yayın dinleme
    •    SMS ile durum sorgulama (Ölçüm ve dinleme)
    •    E-posta ile uyarı
    •    SMS ile uyarı
    •    iOS bildirimleri ile uyarı
    •    7/24 ölçüm kaydı
    •    Yayın istatistik
    •    Raporlama
Kontrol sizde olsun…
Sisteme dâhil olan kullanıcılar, RYTUS® terminallerinin kurulu bulunduğu il ve ilçe merkezlerindeki yayınlarının tüm teknik değerlerini dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar internet ve/veya GSM üzerinden kontrol edebilecek ve ölçümleyebileceklerdir.
 
İlk sizin haberiniz olsun…
Yayınlarınızın tüm parametreleri RYTUS® tarafından 7 gün 24 saat aralıksız ölçümlenecek olup yayınlarınızda herhangi bir problem olması (Yayın kesintisi, ses kesintisi, ITU-R standartları veya ayarlanmış değerlerin dışına çıkılması… gibi) halinde RYTUS® tarafından E-posta, SMS ve iOS bildirimleri aracılığıyla uyarılacaksınız.
RYTUS®, radyo yayınlarınızın RF, Pilot, RDS, Deviasyon, Ses (L/R) sinyal seviyelerini TCP/IP ve/veya GSM bağlantısı ile gerçek zamanlı olarak kontrol etmenize, ölçmenize olanak sağlar.
 
Yayın kesintilerinizi asgariye indirin…
Radyo yayınınızda herhangi bir problem olması veya yayınınızın sistemde tanımlanmış değerlerin dışına çıkması halinde RYTUS® tarafından e-posta, SMS ve iPhone bildirimleri ile anında uyarılırsınız ve arızaya daha kısa sürede müdahale etmenize olanak sağlar.
 
RYTUS® ile diğer yayınların yayınınız üzerindeki olumsuz etkilerini ölçümleyebilir ve o merkezdeki yayınınızı internet üzerinden ve/veya GSM üzerinden gerçek zamanlı olarak dinleyebilirsiniz.
RYTUS®, akıllı telefon kullanmıyorsanız veya internet bağlantısı olmayan bir yerde olsanız dahi SMS ile yayınlarınızı uzaktan ölçümlemenize ve dinlemenize olanak sağlar.
RYTUS® Hizmeti Verilmekte Olan Merkezler
S.NO-İL-İLÇE
1-ADANA
2-AFYON
3-ANKARA
4-ANTALYA
5-ANTALYA-ALANYA
6-AYDIN
7-BALIKESİR
8-BOLU
9-BURSA
10-DENİZLİ
11-DİYARBAKIR
12-DÜZCE       
13-ERZURUM
14-ESKİŞEHİR
15-GAZİANTEP
16-İSTANBUL
17-İZMİR
18-KAYSERİ
19-KOCAELİ
20-KONYA
21-MALATYA
22-MANİSA
23-MERSİN
24-MUĞLA
25-MUĞLA-BODRUM
26-MUĞLA-MARMARİS
27-OSMANİYE
28-SAKARYA
29-SAMSUN
30-TEKİRDAĞ
31-TRABZON
32-ZONGULDAK

RYTUS ölçüm terminalleri yayıncıların hizmet almayı talep ettikleri merkezler ve yayın dinlenme ölçümlerinin yapıldığı merkezler dikkate alınarak kurulmaktadır. Hali hazırda hizmet verilmekte olan merkezler dışında da hizmet alma yönündeki taleplerinizi lütfen bize iletiniz. Talebiniz diğer yayıncılardan gelen talepler ile birlikte değerlendirilerek firmamızca yeni terminaller kurulacak veya Kurumunuza özel çözümler sunulacaktır.
 
Demo için destek@rytus.com.tr adresine e-posta gönderebilir veya 0212-438 58 65 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.