You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
S-Banking

S-Banking е апликација за мобилно банкарство на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје која овозможува преглед на Вашите продукти во Банката, како и спроведување на трансакции на безбеден начин

S-Banking е апликација за мобилно банкарство на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје која овозможува преглед на Вашите продукти во Банката, како и спроведување на  трансакции на безбеден начин

S-Banking

by SPARKASSE BANK
S-Banking
S-Banking
S-Banking

What is it about?

S-Banking е апликација за мобилно банкарство на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје која овозможува преглед на Вашите продукти во Банката, како и спроведување на трансакции на безбеден начин.

S-Banking

App Details

Version
1.0.2
Rating
NA
Size
51Mb
Genre
Finance Business
Last updated
July 28, 2017
Release date
June 6, 2017
More info

App Screenshots

S-Banking screenshot-0
S-Banking screenshot-1
S-Banking screenshot-2
S-Banking screenshot-3
S-Banking screenshot-4

App Store Description

S-Banking е апликација за мобилно банкарство на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје која овозможува преглед на Вашите продукти во Банката, како и спроведување на трансакции на безбеден начин.

Услугата е достапна 24/7. S-Banking апликацијата може да се користи на секој мобилен уред кој користи оперативен систем iOS.
Можности на S-Banking апликацијата се:
- Преглед на состојба и прометна денарски и девизни трансакциски сметки, депозити, кредитни картички и кредити;
- Преглед на курсна листа и конверзија од една во друга валута (менувачница);
- Можност за плаќање преку безготовински налози, режиски трошоци, обврски кон Банката за кредити и кредитни картички;
- Сликај и плати – функционалност која овозможува плаќање на режиски трошоци преку скенирање на податоците од фактурата со камерата на телефонот;
- Локатор на експозитури / банкомати;
- Можност за примање на известувања од Банката;
- Можност за контакт со Банката преку телефон или е-маил


Регистрација и активирање на S-banking

Регистрирањето на корисник на апликацијата за мобилно банкарство се врши во експозитуrite на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје. По регистрирањето, потребно е да се направи активирање на апликацијата со корисничкото име кое е пристигнато по „sms“ порака на телефони иницијална лозинка која е пристигната на е-маил адреса која е пријавена во Банката. По успешната активација, S-Banking ќе Ви побара да внесете и потврдите ПИН за најава.
За подетални информации во врска со користењето на апликацијата, повикајте го менито Помош или обратете се на е-маил адресата [email protected] или телефонскиот број 02/3200-750.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.