You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Samsung Club

Aplicatia Samsung Club – Un serviciu pentru angajatii companiilor partenere

Aplicatia Samsung Club – Un serviciu pentru angajatii companiilor partenere

Samsung Club

by Activ Invest SRL
Samsung Club
Samsung Club
Samsung Club

What is it about?

Aplicatia Samsung Club – Un serviciu pentru angajatii companiilor partenere!

Samsung Club

App Details

Version
3.4.2
Rating
(8)
Size
48Mb
Genre
Shopping Business
Last updated
October 6, 2020
Release date
November 1, 2017
More info

App Screenshots

Samsung Club screenshot-0
Samsung Club screenshot-1
Samsung Club screenshot-2
Samsung Club screenshot-3
Samsung Club screenshot-4

App Store Description

Aplicatia Samsung Club – Un serviciu pentru angajatii companiilor partenere!
Cu aplicatia Samsung Club poti beneficia de serviciile dedicate membrilor, poti comanda produse rapid si sigur pentru tine, pentru familie sau pentru prieteni.
Devino membru Samsung Club*
NOU: Descopera noua sectiune de beneficii!
Acceseaz-o acum si bucura-te de pachetele speciale si discount-urile oferite de cei peste 100 de parteneri Samsung Club. Ai de ales din peste 250 de oferte din sectiunile: Travel, Educatie, Food, Hobby & Fun, Shopping, Sanatate, Sport si Copiii Nostri.
Lucrezi in una din companiile partenere Samsung Club? Beneficiezi de servicii speciale precum si preturi promotionale la produsele Samsung cumparate prin aplicatie. Afla de la departamentul resurse umane daca angajatorul tau este partener Samsung Club si inscrie-te in program cu adresa ta de e-mail de serviciu.
Ofera!
Esti membru Samsung Club? Poti oferi avantajele tale celor dragi. Comanda pentru ei produsele pe care si le doresc, direct din aplicatie.
Organizeaza-te!
Stii deja ce produs Samsung iti doresti? Adauga-l in lista de dorinte si fii mereu la curent cu pretul lui. Fa-ti de pe acum lista de cumparaturi pentru Black Friday, pentru zile de nastere si pentru sarbatori!
Fii informat!
Cu aplicatia Samsung Club, beneficiezi saptamanal de oferte speciale. Datorita sistemului de notificari direct in aplicatie, vei afla mereu primul care sunt promotiile si produsele noi.
Avantajele tale:
• Daca esti membru Samsung Club ai servicii speciale, dedicate numai tie.
• Primesti notificari personalizate despre produsele Samsung preferate.
• Beneficiezi de preturi speciale
• Ai livrare gratuita a produselor
• Verifici comenzile, platile si facturile direct din contul tau

*Aplicatia se adreseaza numai angajatilor din companiile partenere Samsung Club. Pentru a putea crea un cont, trebuie sa folosesti adresa de email de la serviciu. In cazul in care adresa de email pe care o folosesti in procesul de inregistrare nu apartine unei companii partenere, contul nu poate fi validat, prin urmare serviciul Samsung Club nu poate fi accesat.
Daca doresti sa iti inscrii compania in programul special Samsung Club dedicat angajatilor, trimite un mail la [email protected] sau suna la 0754.212.212 sau 0729.250.101.
Aplicatia Samsung Club este proprietatea Activ Invest SRL, partener autorizat Samsung Romania.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.