You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Selfie me Hotin

Selfie juaj me z

Selfie juaj me z

Selfie me Hotin

by Egzon Arifi
Selfie me Hotin
Selfie me Hotin
Selfie me Hotin

What is it about?

Selfie juaj me z.Avdullah Hoti - Kur të doni dhe ku të doni!

Selfie me Hotin

App Details

Version
1.0
Rating
NA
Size
6Mb
Genre
Photo & Video
Last updated
June 5, 2017
Release date
June 5, 2017
More info

App Store Description

Selfie juaj me z.Avdullah Hoti - Kur të doni dhe ku të doni!

Zgjidhni një nga fotot e ndryshme të kanditatit për kryeministër z.Hoti dhe bëj selfie-n tuaj më të mirë dhe pastaj mund ta shpërndani me miqtë tuaj në rrjetet sociale si Facebook, Instagram, Twitter, Viber ose Whats App.

Ju mund ta ruani foton tuaj direkt në telefonin tuaj, por edhe të përdorni stickers për të brenduar foton tuaj.

Mos harroni hashtag #BreziRepublikes

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.