You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
SMASK

SMASK er Danmarks nye, sjove, sociale og digitale quiz-spil

SMASK er Danmarks nye, sjove, sociale og digitale quiz-spil

SMASK

by Jens Juul Krogshede
SMASK
SMASK

What is it about?

SMASK er Danmarks nye, sjove, sociale og digitale quiz-spil.

App Details

Version
1.7.1
Rating
NA
Size
31Mb
Genre
Puzzle Trivia
Last updated
October 5, 2018
Release date
July 10, 2017
More info

App Screenshots

SMASK screenshot-0
SMASK screenshot-1
SMASK screenshot-2
SMASK screenshot-3

App Store Description

SMASK er Danmarks nye, sjove, sociale og digitale quiz-spil.
Med over 2.000 spørgsmål og et stort udvalg af kategorier, er du og dine venner garanteret flere timers underholdning.

SMASK består af et hav af trivia-spørgsmål, der dækker alt fra paratviden til specifik nørderi. Spillet er fyldt med aktiverende, udfordrende og meget morsomme opgaver. Det er ikke unormalt, at man i løbet af et spil SMASK både har quizzet, sunget, mimet, forklaret, grint og grædt, alt i mens at man har lært personlige ting og hemmeligheder om de andre i selskabet.

Måder du kan quizze på:

Drukspil til fest
Vælg en blanding af sjove og aktiverende kategorier, som får sat gang i festen. Med kategorier som ‘Hvilket riff nynner jeg’, ‘Hvilket dyr er jeg’ og ‘Hvad tror du, at jeg synes?’ vil I på skift komme på glatis, til stor morskab for resten af festen.

Bedste venner
Få afgjort, hvem der kender hinanden bedst i vennegruppen. Om I går mest op i sport, YouTubere, mad eller samfundet, er underordnet, da der er et hav af kategorier, I kan dyste i. Og hvis I tør, kan I kaste jer ud i sandhedsspil som ‘Giftigt og Farligt’, eller ‘Den frække’, hvor man skal fortælle sandheder om sig selv.

Spil med hele familien
SMASK kan spilles af hele familien. Spillet er fyldt med hyggelige kategorier som ‘Netflix Originals’, ‘Hits fra 2017’ og ‘Traditionen tro’, hvor der skal quizzes i bred paratviden, som de fleste har mulighed for at vide noget om. Og har I lyst, kan I krydre trivia-spørgsmålene med kategorier, hvor man skal mime, nynne eller forklare alt fra sange til genstande og steder.

God fornøjelse og SMASK!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.