You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Sound of Mindfulness DK

Lær at meditere med guidet meditation på dansk

Lær at meditere med guidet meditation på dansk

Sound of Mindfulness DK

by Jannik Holgersen
Sound of Mindfulness DK
Sound of Mindfulness DK
Sound of Mindfulness DK

What is it about?

Lær at meditere med guidet meditation på dansk.

Sound of Mindfulness DK

App Details

Version
1.5
Rating
NA
Size
109Mb
Genre
Health & Fitness Lifestyle
Last updated
June 29, 2018
Release date
December 4, 2012
More info

App Screenshots

Sound of Mindfulness DK screenshot-0
Sound of Mindfulness DK screenshot-1
Sound of Mindfulness DK screenshot-2
Sound of Mindfulness DK screenshot-3

App Store Description

Lær at meditere med guidet meditation på dansk.
Ved at meditere lærer du at blive mere nærværende og du lærer at skabe positive tilstande for dig selv og andre. Du bliver bedre til at lytte til andre og mindske den stress, som de fleste af os møder hver dag.

At blive mere bevidst om dig selv og dine reaktioner, giver dig mulighed for at forholde dig objektivt til, hvad der måtte opstå i nuet. Derved opøver du evnen til at agere i stedet for at reagere.

Pia Holgersen er uddannet psykomotorisk terapeut og har bla. gennemgået Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR). Pia har sammen med Jannik Holgersen udviklet Sound of mindfulness DK som også findes på iTunes som album.

Denne App er et virksomt redskab til at give dig selv mere nærvær i hverdagen, fordi meditation træner din evne til at være opmærksom på det som er.

Velegnet for begyndere og mere erfarne, som støtte på vejen ind i mindfulness.

Indeholder to guidede kropsscanninger. 3 guidede meditationer på 7, 8 og 19 min. Samt dejlige afslappende lydoptagelser fra naturen.

Brugerne af denne App opfordres til at være med til at forme indeholdet via. de sociale medier. Del gode input i form af at I fortæller, hvad der virkede særlig godt for jer. Vi vil så løbende udvikle produktet ud fra jeres gode erfaringer med, hvad I finder støttende og hjælpsomt på jeres personlige vej til mindfulness.

Tjek vores Privatlivspolitik inden du køber denne app.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.