You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Tanjir.ba

Tanjir

Tanjir

Tanjir.ba

by Leftor d.o.o.
Tanjir.ba
Tanjir.ba
Tanjir.ba

What is it about?

Tanjir.ba (http://www.tanjir.ba) je online servis koji djeluje u Bosni i Hercegovini za naručivanje hrane za kućnu dostavu i za ponijeti.

Tanjir.ba

App Details

Version
1.2.0
Rating
NA
Size
6Mb
Genre
Food & Drink Lifestyle
Last updated
April 14, 2016
Release date
March 27, 2015
More info

App Screenshots

Tanjir.ba screenshot-0
Tanjir.ba screenshot-1
Tanjir.ba screenshot-2
Tanjir.ba screenshot-3
Tanjir.ba screenshot-4

App Store Description

Tanjir.ba (http://www.tanjir.ba) je online servis koji djeluje u Bosni i Hercegovini za naručivanje hrane za kućnu dostavu i za ponijeti.

Tanjir.ba iOS aplikacija je besplatna i daje vam sve što treba da pregledate restorane koji su u našoj mreži, naručujute hranu iz restorana u našoj mreži, učestvujete u našim akcijama, kao i da ostvarite popuste i promocije. Putem Tanjir.ba iOS aplikacije možete naručiti preko 4000 različitih jela iz restorana u našoj mreži. Putem aplikacije ćete dobiti i odgovor iz restorana sa informacijom za koliko minuta će vam stići naručeno jelo.

Vaša hrana je tu! Tanjir.ba vam omogućava mogućnost izbora restorana i hrane i pomaže vam da uživate u hrani na lakši način bez obzira gdje se nalazili.

Tanjir.ba iOS aplikacija je besplatna i dostupna svima koji namjeravaju naručivati hranu iz restorana u Bosni i Hercegovini, u sljedećim gradovima: Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli, Zenici...

Tanjir.ba online servis je besplatan za korištenje, a jela u ponudi restorana na Tanjir.ba online servisu koštaju isto ili manje nego prilikom klasičnog naručivanja telefonom.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.