You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
TiBO Mobile TV

TiBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TiBO box apo TiBO Smart TV

TiBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TiBO box apo TiBO Smart TV

TiBO Mobile TV

by Saimir Gora
TiBO Mobile TV
TiBO Mobile TV
TiBO Mobile TV

What is it about?

TiBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TiBO box apo TiBO Smart TV.

TiBO Mobile TV

App Details

Version
4.0.7
Rating
(39)
Size
35Mb
Genre
Photo & Video
Last updated
January 11, 2021
Release date
October 13, 2015
More info

App Screenshots

TiBO Mobile TV screenshot-0
TiBO Mobile TV screenshot-1
TiBO Mobile TV screenshot-2
TiBO Mobile TV screenshot-3

App Store Description

TiBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TiBO box apo TiBO Smart TV.

TiBO ​Mobile ​është për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, në të gjitha territoret me internet WiFi apo 3G/4G.
Partner zyrtar me Digitalb, Tring, Klan, RTSh dhe të gjithë kanalet Shqiptare të rajonit.
​​​
ÇFARË SHIKON ME TiBO MOBILE?

​​Me TiBO Mobile, ke televizionin me vete kudo. Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TiBO Mobile mund t’i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë, autobus, restoran, plazh, etj.

​​Në çdo çast dhe me një klikim ju shikoni “LIVE” kanalin tuaj të preferuar. Paketa e abonimit përfshin kanale të përzgjedhura nga paketa DIGITALB Premium me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë si dhe kanale sportive dhe sport live mundësuar nga platforma SUPERSPORT, etj.

Me “Catch Up” mund të shikoni të gjitha programet e preferuara dhe pasi të kenë përfunduar pasi në Live TV gjeni regjistrimin automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekur nga të gjithë bashkatdhetarët.

Paketa e abonimit përfshin dhe Video on Demand me një galeri të pasur me evente për të rritur e për fëmijë, si edhe humor, koncerte etj. Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të përzgjidhni nëntitujt në shqip ose në anglisht për filmat on demand.

Vëmendje:
• TiBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti mbi 1 mbps 3G, 4G apo Wi Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi Fi për të mos konsumuar Mgb nga paketa e operatorit telefonik përkatës.
​​• Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje “small screen” në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare.


KUJDESI NDAJ KLIENTIT

Operatorët tanë janë në dispozicion online Non-Stop 24/7
FB / Twitter / Instagram / Skype: tiboiptv
Mob: (355) 676006767 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: [email protected]

EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444
AMERIKË, KANADA: Tel: (844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.