You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
TV 2 VEJR

TV 2 VEJR er din hurtige genvej til dagens vejrudsigt lige der, hvor du er

TV 2 VEJR er din hurtige genvej til dagens vejrudsigt lige der, hvor du er

TV 2 VEJR

by TV 2 Danmark A/S
TV 2 VEJR
TV 2 VEJR
TV 2 VEJR

What is it about?

TV 2 VEJR er din hurtige genvej til dagens vejrudsigt lige der, hvor du er. Få et let og overskueligt overblik over dagens byvejr.

TV 2 VEJR

App Details

Version
3.5.0
Rating
(21507)
Size
50Mb
Genre
Weather News
Last updated
November 23, 2017
Release date
April 11, 2013
More info

App Screenshots

TV 2 VEJR screenshot-0
TV 2 VEJR screenshot-1
TV 2 VEJR screenshot-2
TV 2 VEJR screenshot-3
TV 2 VEJR screenshot-4

App Store Description

TV 2 VEJR er din hurtige genvej til dagens vejrudsigt lige der, hvor du er. Få et let og overskueligt overblik over dagens byvejr.

Følg med i dagens vejrnyheder og prognose og se, hvornår solen står op og går ned, om der kommer sol, skyer, vind og meget mere.

Som standard viser vi dig vejrudsigten for, hvor du befinder dig, men du kan naturligvis også vælge en anden by for at se dit byvejr enten i DK eller i resten af verden. Skriv navnet på byen i søgefeltet eller naviger via kortet.

Hvordan bliver vejret i dag? Hvad bliver højeste og laveste badevandstemperatur? Hvad er dagens længde? Bliver det solskin eller storm? Kommer der nedbør og bliver det som regn, sne eller slud? Hvad er sandsynligheden for nedbør? Hvordan ser mit byvejr ud?

NYESTE FEATURES
- Optimeret til iPhone X
- Nem adgang til artikler fra forsiden
- Optimeret layout til iPad

MED TV 2 VEJR KAN DU LET SE:
- Vejret i dag / byvejr
- Temperatur (Både den reelle temperatur, og hvordan temperaturen føles medregnet chillfaktor)
- Badevandstemperatur / vandtemperatur (kun om sommeren)
- Nedbør (Regn, byger, sne eller slud)
- Sandsynlighed for nedbør
- Vindstyrke og vindretning (og storm)
- Vejrkort: vejrradar, nedbørsradar, skyradar
- UV-index
- Hvornår står solen op pågældende dag der, hvor du er
- Hvornår går solen ned pågældende dag der, hvor du er
- Varsler

OPRET OG GEM DINE EGNE LOKATIONER
Få en mere præcis vejrudsigt ved at indtaste den adresse du ønsker vejrudsigten fra. Det kan være dit hjem, dit sommerhus, eller der hvor familiefrokosten skal holdes i weekenden. Du skal være logget ind for at kunne gemme dine egne lokationer. Det er kun dig selv, der kan se lokationerne og du kan let slette dem igen, hvis du ønsker.

SEND DIT VEJRBILLEDE TIL OS
Du kan let tage et smukt vejrbillede med din telefon og sende det til os direkte fra appen. Du finder Upload-funktionen i øverste højre hjørne. At sende et vejrbillede til os forudsætter, at du er logget ind.

VEJRUDSIGTEN PÅ VIDEO
Du kan naturligvis også altid se den seneste vejrudsigt på video fra TV 2s vejrværter og meteorologer:

- Anders Brandt
- Andreas Nyholm
- Peter Tanev
- Jens Ringgaard Christiansen
- Ellen Nybo Hansson
- Lone Seir Carstensen
- Danny Høgsholt
- Per Christiansen
- Thomas Mørk

VEJRNYHEDER
Læs de seneste vejrnyheder for både DK og resten af verden i TV 2 VEJR appen. TV 2s vejrredaktion leverer dagligt nye artikler om vejret og holder dig opdateret på vejret i dag og andre spændende vejrfænomener.

PUSH-BESKEDER
Du kan tilmelde dig 2 kategorier af push-beskeder - Vejrnyheder og Varsler. Vejrnyheder giver dig notifikationer omkring de vigtigste vejrnyheder og med varsler får du besked, når der sker noget helt særligt med vejret, f.eks. hvis der kommer storm, sneglatte veje, hagl, eller andet.

Du kan desuden tilmelde dig dagens vejr og få en push-besked om dagens vejr, der hvor du befinder dig. Du kan selv vælge, hvilket tidspunkt du gerne vil modtage vejrudsigten for samt vælge for hvilken lokation.

DATA
Vores fokus er naturligvis det danske byvejr. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og arbejder løbende på at gøre vores vejrudsigter mere præcise, ligesom DMI arbejder på at gøre data mere præcist.

På vejrkortet starter du med at se vejret i DK, og du kan naturligvis zoome både ind eller ud på resten af hele verden.

Vi benytter vore egne vejrdata for vejrudsigter i Danmark og i Europa mens vejret i resten af Verden forudsiges på baggrund af en stor anerkendt amerikansk prognosemodel. Og derfor kan vejrudsigterne fra TV 2 VEJR være forskellige fra dem, du ellers ser på YR eller hos DMI.

Synes du godt om TV 2 VEJR, så skriv en anmeldelse af appen og giv op til 5 stjerner. Send også gerne feedback direkte til [email protected], så vi kan få dit input, og du kan være med til at forbedre TV 2 VEJR til glæde for dig og andre brugere.