You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Uludağ Kayak Merkezi

***Uludağ Kayak Merkezi A

***Uludağ Kayak Merkezi A

Uludağ Kayak Merkezi

by PEAKODE - BURAK BECEREN VE ORTAKLARI
Uludağ Kayak Merkezi
Uludağ Kayak Merkezi
Uludağ Kayak Merkezi

What is it about?

***Uludağ Kayak Merkezi A.Ş. Resmi Uygulamasıdır***

Uludağ Kayak Merkezi

App Details

Version
4.0
Rating
(4)
Size
6Mb
Genre
Travel Sports
Last updated
February 8, 2022
Release date
December 31, 2013
More info

App Screenshots

Uludağ Kayak Merkezi screenshot-0
Uludağ Kayak Merkezi screenshot-1
Uludağ Kayak Merkezi screenshot-2
Uludağ Kayak Merkezi screenshot-3
Uludağ Kayak Merkezi screenshot-4
Uludağ Kayak Merkezi screenshot-5
Uludağ Kayak Merkezi screenshot-6
Uludağ Kayak Merkezi screenshot-7

App Store Description

***Uludağ Kayak Merkezi A.Ş. Resmi Uygulamasıdır***
***Official Application of Uludağ Ski Center***

Uludağ'da bulunan canlı yayın kameraları (webcam) sayesinde, pist, teleski, telesiyej, teleferik yoğunluklarından; kar yağışı, kar kalınlığı, rüzgar durumundan her istediğiniz an haberdar olabilirsiniz.

Uludağ'ın skipass'ları artık online olarak internet üzerinden indirimli satılıyor! Tüm skipass fiyatlarına; kasa ve online satış fiyatlarına bakabilir, dilerseniz internet üzerinden skipass satın alarak hiç sıraya girmeden biletinize ulaşabilirsiniz. Unutmayın; bu özellik yine Türkiye'de ilk defa Uludağ tarafından yapıldı ;)

Kayağa çıkmadan önce hiç olmadığı kadar detaylı hava durumu ile kar ve pist durumlarını takip edebilirsiniz. Mekanik tesislerin, liftlerin açık/kapalı durumlarına bakabilir, aynı zamanda pistlerin zorluk derecelerinden, uzunluğuna ve yine açık / kapalı durumuna kadar bilgi sahibi olabilirsiniz. Hatta, hangi pistlerin en son snowtruck ile ezildiğini de yine resmi uygulamamız sayesinde bilebilirsiniz.

Konaklama sayfasından otellere göz atabilir, resimlerini ve haritadaki yerlerini görüntüleyip, telefon, mail ve websitelerine uygulama içerisinden anında ulaşıp rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Ulaşım sayfamızdan yol durumunu ve trafik yoğunluğunu takip edebilir ve Uludağ'a çıkmadan önce alternatif güzergahları değerlendirebilirsiniz.

S.O.S Konum Bildir sayfasında ise; acil durumlarda hızlı müdahale için telefonunuzun GPS özelliği üzerinden enlem ve boylam bilgilerinizi alıp, gerekirse mail ve sms yolu ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca ilk yardım ve jandarma ekiplerini de uygulama içerisinde hızlıca arayarak konum bildirip hızlı müdahale etmelerine yardımcı olabilirsiniz. Bu ekranı hiç kullanmamanız dileğiyle.

Keyifli bir tatil ve iyi kayaklar dileriz !

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.