You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Več kot fer. HOFER.

Več za vas

Več za vas

Več kot fer. HOFER.

by ALDI International Services GmbH & Co. oHG
Več kot fer. HOFER.
Več kot fer. HOFER.
Več kot fer. HOFER.

What is it about?

Več za vas! Celotno ponudbo in informacije o odpiralnih časih smo združili v eni aplikaciji!

Več kot fer. HOFER.

App Details

Version
3.15.3
Rating
(1213)
Size
42Mb
Genre
Shopping Lifestyle
Last updated
June 30, 2021
Release date
November 22, 2010
More info

App Screenshots

Več kot fer. HOFER. screenshot-0
Več kot fer. HOFER. screenshot-1
Več kot fer. HOFER. screenshot-2
Več kot fer. HOFER. screenshot-3
Več kot fer. HOFER. screenshot-4

App Store Description

Več za vas! Celotno ponudbo in informacije o odpiralnih časih smo združili v eni aplikaciji!

Ne glede na to, ali ste doma ali na poti, lahko do informacij o naši aktualni posebni ponudbi dostopate enostavno in udobno, na posebej zanimive izdelke pa vas po želji lahko tudi opomnimo.


Ročno pisanje nakupovalnega seznama je preteklost, saj smo za vas pripravili Hoferjevo aplikacijo za pametne telefone. Z našo aplikacijo zagotovo ničesar več ne boste pozabili kupiti. Poleg tega vas brezplačna aplikacija obvešča o aktualni posebni ponudbi, po želji pa tudi opomni na še posebej zanimive izdelke. Zaradi teh in številnih drugih funkcionalnosti je naša aplikacija ena najbolj priljubljenih aplikacij za pametne telefone v Sloveniji.

Seveda Hoferjeva aplikacija vključuje tudi podrobne informacije o izdelkih v naši ponudbi, poleg tega pa je uporabna tudi na poti: ko v tujem kraju iščete najbližjo Hoferjevo poslovalnico, je vaša najboljša sopotnica, saj z njeno pomočjo poslovalnico z lahkoto najdete, hkrati pa izveste tudi, kdaj je poslovalnica odprta.


Naše brezplačne storitve:

* Celotna ponudba na enem mestu: nikoli več ne zamudite naše posebne ponudbe in bodite vedno obveščeni o znižanih izdelkih.

* Le en sam klik vas loči od priročnega iskalnika poslovalnic, ki prikaže vse Hoferjeve poslovalnice v vaši bližini in informacije o trenutnih odpiralnih časih.

* Nakupovalni seznam na vašem mobilnem telefonu: izdelek iz naše ponudbe, ki vam je všeč, lahko shranite na nakupovalni seznam v vašem mobilnem telefonu. Tako se vam ne bo zgodilo, da bi ga pozneje v poslovalnici pozabili kupiti.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.