You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Veckoappen.

NÄR ÄR VECKA 29

NÄR ÄR VECKA 29

Veckoappen.

by Sebastian Ware
Veckoappen.
Veckoappen.
Veckoappen.

What is it about?

NÄR ÄR VECKA 29? Vilken vecka är det idag?

Veckoappen.

App Details

Version
6.1.2
Rating
NA
Size
51Mb
Genre
Utilities Productivity
Last updated
January 6, 2021
Release date
February 17, 2011
More info

App Screenshots

Veckoappen. screenshot-0
Veckoappen. screenshot-1
Veckoappen. screenshot-2
Veckoappen. screenshot-3

App Store Description

NÄR ÄR VECKA 29? Vilken vecka är det idag?

Veckoappen är den snabba och eleganta kalendern för dig som gärna planerar i veckor. Aktuellt veckonummer uppdateras automatiskt direkt på ikonen så du behöver inte gå in i appen. Väl inne i Veckoappen så kan du enkelt bläddra mellan veckor för att se vilka datum de löper över. Helgdagar rödmarkeras.

- Veckans nummer direkt på ikonen
- Praktisk översikt över namnsdagar etc.
- Visar solens upp- och nedgång (om du tillåtit platstjänster)
- Visar flaggdagar

Veckoappen är inte gjord för att du ska kunna redigera aktiviteter utan är ett praktiskt verktyg för att se när en viss vecka infaller. Att hitta en vecka är lätt och går snabbt. Det är en typisk app som du inte visste att du behövde förrän du har den.

Veckoappen följer den standard för veckonummer, ISO 8601, som används i Sverige och större delen av Europa. I USA och Kanada räknar man veckonummer på ett annat sätt.

- En liten kommentar om buggar -

Vi har väldigt få krascher, men OM du stöter på en bugg, vänligen maila oss på vår supportmail som du bl.a. kan hitta under inställningar. Vi vill hjälpa ALLA våra användare, men det går tyvärr inte att lösa ev. problem om du bara skriver "Vad händer?!" och sätter ett enstjärnigt betyg.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.