You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Vivus.se

BESKRIVNING

BESKRIVNING

Vivus.se

by 4Finance
Vivus.se
Vivus.se
Vivus.se

What is it about?

BESKRIVNING

Vivus.se

App Details

Version
1.4.3
Rating
NA
Size
47Mb
Genre
Finance
Last updated
July 30, 2019
Release date
December 22, 2016
More info

App Screenshots

Vivus.se screenshot-0
Vivus.se screenshot-1
Vivus.se screenshot-2
Vivus.se screenshot-3
Vivus.se screenshot-4

App Store Description

BESKRIVNING

Vivus.se är din digitala kredit direkt i mobilen!

Ansök enkelt och smidigt om kredit upp till 20 000 kr utbetalt till ditt vanliga bankkonto. Som ny kund är första krediten på upp till 6 000 kr helt ränte- och avgiftsfri i upp till 30 dagar!

Med Vivus.se smidiga mobilapp kan du:
1. Ansöka om kredit och få svar direkt
2. Ansöka om att utöka ditt kreditbelopp när som helst
3. Se inbetalningsuppgifter och kontostatus
4. Kontakta kundtjänst direkt
5. Ändra dina uppgifter och inställningar

En kredit hos Vivus.se kan du återbetala delvis varje månad eller helt och hållet när du önskar. Det tillkommer aldrig några avgifter, vare sig uppläggningsavgifter eller aviavgifter.

VILKA ÄR VIVUS.SE?

Vi är Sveriges marknadsledande aktör inom korta konsumentkrediter med över 180 000 nöjda kunder i Sverige sedan 2010, och är en del av den internationella koncernen 4finance Group med verksamhet i 15 länder. Vi är ett licensierat kreditmarknadsinstitut Konsumentkreditinstitut under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket. Vi erbjuder förutom enkla krediter via Vivus.se även lite längre lån genom Onea.se samt sparande via 4spar.se.

VILLKOR:

Är du ny kund är krediten helt ränte- och avgiftsfri om du väljer att återbetala hela beloppet inom första kreditperioden. Efter den räntefria perioden debiteras annars en månadsränta om 15 % samt 3 % amortering, vilket är det minsta beloppet att betala. För en kredit på 6 000 kr uppgår den lägsta månadsbetalningen till 1 080 kr. Du kan välja att återbetala delar av eller hela krediten när som helst och du kan även ansöka om att utöka din kreditgräns. Läs mer om årsränta och effektiv ränta nedan.

De villkor som gäller är; sökanden måste vara minst 18 år, inneha svenskt personnummer, svenskt mobilnummer och svenskt kontonummer samt genomgå en sedvanlig kreditprövning.

Representativt exempel: en kredit på 5 000 kronor över en period av 12 månader med en månatlig fast ränta på 15% uppgår till 8 498 i räntekostnader, totalt belopp att betala är 13 498 kr. Representativt exempel på den nominella fasta årsräntan är 180 %. Den maximala effektiva räntan är 502%. Vid varje betalning debiteras en fast månadsränta om 15% på det nominella beloppet, samt en amortering på minst 3%. Till exempel är den första delbetalningen 922,50 kr och sjunker till 743,42 kr efter 12 månader om kunden väljer att betala 3% enligt betalplan. Kunden har då 4 113 kr kvar i skuld i slutet av perioden. För en slutbetalning vid månad 12, är den totala amorteringen 4 856,42 kr. Kunden kan använda krediten på en återkommande basis så länge kreditgränsen inte överskrids. Kunden kan få tillgång till krediten på obestämd tid och nyttja saldot när den betalas tillbaka. Om betalningar inte görs i enlighet med allmänna villkor, kan en årlig dröjsmålsränta på 30% tillkomma, plus en förseningsavgift på 125 kronor, en påminnelseavgift på 60 kronor och en inkassoavgift om 180 kronor. Om betalning inte sker efter kravbrevet tillkommer Kronofogdekostnader om 680 kronor och eventuellt ytterligare 600 kronor för varje år Kronofogden handlägger ärendet, detta kan medföra en betalningsanmärkning. Vivus hanterar sina kravärenden i enlighet med gällande lagstiftning och enligt god inkassosed.

Vivus är ett varumärke under 4finance AB, organisationsnummer 556790-4189. Sätesadressen är Hammarby Allé 47, 120 30 Stockholm. Vår verksamhet är ett registrerat Konsumentkreditinstitut som står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn.)

KONTAKTA OSS:

www.vivus.se
[email protected]
08-420 400 20

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.