You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
ŠEVT papiernictvo

Mobilná aplikácia ŠEVT, vďaka ktorej budete mať najlepšie papiernictvo kedykoľvek poruke

Mobilná aplikácia ŠEVT, vďaka ktorej budete mať najlepšie papiernictvo kedykoľvek poruke

ŠEVT papiernictvo

by Sevt
ŠEVT papiernictvo
ŠEVT papiernictvo

What is it about?

Mobilná aplikácia ŠEVT, vďaka ktorej budete mať najlepšie papiernictvo kedykoľvek poruke.

ŠEVT papiernictvo

App Details

Version
1.253.518.873
Rating
NA
Size
71Mb
Genre
Business
Last updated
September 29, 2015
Release date
January 8, 2015
More info

App Store Description

Mobilná aplikácia ŠEVT, vďaka ktorej budete mať najlepšie papiernictvo kedykoľvek poruke.

Servis, ktorý zabezpečujeme v sieti až 40 predajní po celom Slovensku a tiež prostredníctvom eshopov pre firmu a rodinu, si pohodlne vychutnáte odkiaľkoľvek. Nemusíte nikam chodiť, všetky dôležité informácie nájdete na jednom mieste, vo vašom mobilnom telefóne.

Nepremeškáte už žiadnu výhodnú ponuku, vždy budete informovaní o aktuálne prebiehajúcich akciách a o atraktívnych tovarových novinkách.

Kupóny vám umožnia využívať rôzne výhody - nakúpiť ešte lacnejšie alebo získať k vášmu nákupu darček.

Aplikácia vám umožní pohodlné nakupovanie v našich eshopoch (zvlášť pre firmu a pre rodinu) prostredníctvom vášho mobilu, nech už ste kdekoľvek.

Chcete sa dozvedieť viac o ponúkaných produktoch, službách, pripravovaných súťažiach či podujatiach, ktorých sme sa zúčastnili? Začítajte sa do článkov na našom blogu a sledujte nás na Facebooku.

Čítačka QR kódov v aplikácii sa stane užitočným nástrojom na získavanie bližších informácií o tovaroch a službách. QR kódy umiestnené v predajniach si môžete uložiť a neskôr sa k nim vrátiť.

Máte chuť na trochu zábavy? Vyskúšajte náš svet virtuálnej reality vďaka tlačítku AR. Oživili sme pre vás náš leták či žiacke knižky. Spoznajte nášho Dina.

Chodíte nakupovať do našich predajní? Vďaka stierateľnému žrebu v našej aplikácií máte šancu vyhrať pri každom nákupe zľavu alebo malý darček.

Ak potrebujete navštíviť niektorú z predajní ŠEVT, všetky kontatky máte stále pri sebe v našej aplikácií.

Máte akékoľvek otázky alebo pripomienky? Pokojne sa na nás obráťte. Všetky dôležité telefónne čísla a adresy nájdete v kontaktoch.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.