You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Loje Fjalesh 2

Vazhdim i lojës me fjalë më me varësi dhe sfiduese deri tani

Vazhdim i lojës me fjalë më me varësi dhe sfiduese deri tani

Loje Fjalesh 2

by Naya Games
Loje Fjalesh 2
Loje Fjalesh 2
Loje Fjalesh 2

What is it about?

Vazhdim i lojës me fjalë më me varësi dhe sfiduese deri tani!

Loje Fjalesh 2

App Details

Version
1.99.0
Rating
NA
Size
59Mb
Genre
Word Puzzle
Last updated
October 17, 2017
Release date
February 8, 2014
More info

Loje Fjalesh 2 is FREE but there are more add-ons

  • USD 1.19

    100 GEM

  • USD 4.79

    500 GEM

App Screenshots

Loje Fjalesh 2 screenshot-0
Loje Fjalesh 2 screenshot-1
Loje Fjalesh 2 screenshot-2
Loje Fjalesh 2 screenshot-3

App Store Description

Vazhdim i lojës me fjalë më me varësi dhe sfiduese deri tani!

** 10.000.000 lojtarë të regjistruar në gjithë botën **
** Konkuroni në linjë me mijëra lojtarë**

* Garë me shumë Lojtarë në Linjë
* Lojëra Unike Cdo Raund
* 4 Mënyra të Ndryshme Loje
* Sistem me Nivele dhe Klasifikime
* Kartë Pikësh Personale
... dhe shumë më tepër!

Loja është e lehtë: Vetë terhiqni gishtin mbi gërmat e tabelës dhe lidhini për të krijuar fjalë. Gjeni sa më shumë të jetë e mundur nga fjalët e fshehura brenda kohës.

Konkuroni me mijëra lojtarë në kohë reale.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.