You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Loje Fjalesh

** Paraqitur nga Apple në "E Re dhe Rëndësishme" **

** Paraqitur nga Apple në "E Re dhe Rëndësishme" **

Loje Fjalesh

by Fugo
Loje Fjalesh
Loje Fjalesh
Loje Fjalesh

What is it about?

** Paraqitur nga Apple në "E Re dhe Rëndësishme" **

Loje Fjalesh

App Details

Version
5.99.0
Rating
(103)
Size
40Mb
Genre
Puzzle Word
Last updated
November 2, 2017
Release date
March 21, 2013
More info

Loje Fjalesh is FREE but there are more add-ons

  • USD 3.59

    VERSIONI PRO

  • USD 2.39

    NDRYSHIM I EMRIT TE PERDORUESIT

  • USD 2.39

    Avatar Orso

App Screenshots

Loje Fjalesh screenshot-0
Loje Fjalesh screenshot-1
Loje Fjalesh screenshot-2
Loje Fjalesh screenshot-3
Loje Fjalesh screenshot-4

App Store Description

** Paraqitur nga Apple në "E Re dhe Rëndësishme" **
** "Çmimi i Zgjedhur nga Redaktuesit" AppEggs.com **
** Aplikimi falas numër 1 në më shumë se 20 vende **
** 10.000.000 lojtarë të rregjistruar në mbarë botën **
** Konkurro nga interneti me mijera lojtarë **

"Loja më tërheqëse dhe sfiduese e fjaleve deri tani!", AppEggs.
"Loje fjalesh është pa dyshim argetuese dhe e larmishme në paraqitje.", Appyzilla.
"Ky lloj është i përsosur për udhëtime të gjata me makinë apo nëse thjesht jeni ulur në divan për tu çlodhur në një të Shtune pasdite kur jashtë bie shi!", Monsterfreeapps.

Tiparet:
*Lojë Shumëlojtarëshe nga Interneti
*3 Forma të Ndryshme Sfiduese
*Sistem Nivelues
*Statistika Loje të Detajuara
*Formë Trajnuese e Lojës
*Formë Loje Paso dhe Luaj
*Lista të pikëve të larta dhe faqe Profili të detajuara
*Sistem Vlerësimi
*63 arritje të ndryshme
*Dyqan online
*Efekte Zanore të cilesisë së Lartë
.. dhe shumë më tepër!

Keni besim në aftësitë tuaja me gjuhën Shqipe!
Përgatituni për sfidë me lojën tonë tërheqëse LOJE FJALESH!

Loja është e thjeshtë: Vetëm tërhiqni gishtat tuaj mbi gërmat në tabelë dhe lidhini ato për të krijuar fjalë. Gjeni sa më shumë fjalë të jetë e mundur në kohën e caktuar. Personi me pikët më te larta fiton. E drejta për tu mburrur i përket të gjithë atyre që përfundojnë në tablën e pikëve si lojtarët më të mirë.

Kjo nuk është loja juaj tipike e qetë e fjalës enigmë. Tabela e lojës nuk është kurrë e njëjtë, prandaj çdo lojë është një sfidë e ndryshme dhe unike.Loje fjalesh kërkon kohën tuaj të reagimit si dhe mprëhtesine tuaj me qëllim që të keni sukses ndaj kohës dhe kundërshtarëve tuaj nga interneti.

Ju mund të zgjidhni të luani vetëm me qëllim që të mprihni aftësitë tuaja, e më pas të futeni në internet për të garuar me njerëz nga e gjithë bota. E gjithë kjo falas!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.