You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Magyar / Orosz kifejezéstár - Russian / Hungarian phrasebook - Multiphrasebook

--> ENGLISH DESCRIPTION JUST BELOW

--> ENGLISH DESCRIPTION JUST BELOW

Magyar / Orosz kifejezéstár - Russian / Hungarian phrasebook - Multiphrasebook

by Danilo Cimino
Magyar / Orosz kifejezéstár - Russian / Hungarian phrasebook - Multiphrasebook
Magyar / Orosz kifejezéstár - Russian / Hungarian phrasebook - Multiphrasebook

What is it about?

--> ENGLISH DESCRIPTION JUST BELOW!!! <---

App Details

Version
8.1
Rating
(9)
Size
51Mb
Genre
Travel Education
Last updated
June 15, 2016
Release date
May 7, 2012
More info

Magyar / Orosz kifejezéstár is FREE but there are more add-ons

  • $1.99

    Multiphrasebook Russian / Hungarian PRO

App Screenshots

Magyar / Orosz kifejezéstár - Russian / Hungarian phrasebook - Multiphrasebook screenshot-0
Magyar / Orosz kifejezéstár - Russian / Hungarian phrasebook - Multiphrasebook screenshot-1
Magyar / Orosz kifejezéstár - Russian / Hungarian phrasebook - Multiphrasebook screenshot-2
Magyar / Orosz kifejezéstár - Russian / Hungarian phrasebook - Multiphrasebook screenshot-3

App Store Description

--> ENGLISH DESCRIPTION JUST BELOW!!! <---

Indulás előtt állsz? Az orosz kifejezéstár és fordító a te ideális útitársad! Ez az alkalmazás egy hangos kifejezéstár és magyar / orosz offline fordító. Internet kapcsolatot nem igényel.

Az orosz kifejezéstár és fordító 1300 magyar mondatot tartalmaz, oroszról fordítva egy anyanyelvű professzionista által. Mindegyik mondat meghallgatására lehetőség van.

Az orosz kifejezéstár és fordító számos mondatot tartalmaz és ennek köszönhetően valóban elengedhetetlen egy utazó számára: a mondatok különösen a turizmus, a rövid és középtávú utazások során alkalmazhatóak. A kezelői felület úgy lett megtervezve, hogy könnyű legyen olvasni, értelmezni: a lefordított mondat pirossal van kiemelve, így tehát minden ami szükséges a kommunikációhoz megjelenik a készülék képernyőjén és érthetővé válik egy szempillantás alatt.

Az orosz kifejezéstár és fordító szintén hasznos lehet a tanulás és nyelvgyakorlás során is: a gyors hozzáférés érdekében a mondatok elmenthetőek a kedvencek közé és így jól használhatóak a kiejtés gyakorlásához.

Mire vársz? Töltsd le most!

-------------------------------------------

Heading out? The Russian to Hungarian phrasebook and translator is your ideal travel buddy! This app is a Russian to Hungarian talking phrasebook and offline translator. It does not require an internet connection.

The Russian to Hungarian phrasebook and translator contains a list of 1300 professionally translated phrases. It is possible to listen to the pronunciation of each phrase.

Thanks to the multiplicity of its lexicon, the Russian to Hungarian phrasebook and translator is really indispensable for a traveller: the included phrases have been specifically selected for tourism and for short - middle term stays. The interface has been designed to be easily readable: the translated phrase is highlighted in red, so all you have to do in order to communicate is to show the screen of your device, and you will be understood in no time!

The Russian to Hungarian phrasebook and translator is also useful for language learning / improvement: you can save the phrases in a favorites section for easy access, and use them later to train yourself with the pronunciation.

So what are you waiting for? Download it now!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.