You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
BeleefRoutes App

ONTDEK ONS MOOIE NEDERLAND

ONTDEK ONS MOOIE NEDERLAND

BeleefRoutes App

by Buro Kloeg BV
BeleefRoutes App
BeleefRoutes App
BeleefRoutes App

What is it about?

ONTDEK ONS MOOIE NEDERLAND!

BeleefRoutes App

App Details

Version
1.8.4
Rating
(29)
Size
9Mb
Genre
Navigation Travel
Last updated
December 10, 2019
Release date
April 4, 2012
More info

BeleefRoutes App is FREE but there are more add-ons

  • $0.99

    Het Delft van Vermeer

App Screenshots

BeleefRoutes App screenshot-0
BeleefRoutes App screenshot-1
BeleefRoutes App screenshot-2
BeleefRoutes App screenshot-3
BeleefRoutes App screenshot-4

App Store Description

ONTDEK ONS MOOIE NEDERLAND!

Met je mobiel als gids. Die meer ziet. En de leukste plekjes weet. Die daardoor tot leven komen.

DE MEESTE ROUTES GRATIS

De BeleefRoutes App kun je gratis downloaden. Je vindt dan tientallen routes. De meeste zijn gratis (even apart downloaden). Er zijn fiets- en wandelroutes met verschillende thema's. Op overzichtelijke kaarten. Wandelingen in steden. En op het platteland. In bossen, in Nationale Parken en Nationale Landschappen. Wat dacht je van een fietsroute op Texel, een Gouden Eeuw-route in Amsterdam of een grachtenwandeling in Utrecht? Of een speurtocht? En iedere maand komen er nieuwe routes bij.

GEEN INTERNETKOSTEN

Downloaden gaat snel in de buurt van een WiFi-punt. Thuis bijvoorbeeld. Onderweg hoef je dan het internet niet meer op. De App is GPS gestuurd. Alles is gedownload inclusief de kaart. 100% offline, dus geen problemen met bereik en kosten.

WAT MAAKT BELEEFROUTES UNIEK?

Met BeleefRoutes krijg je onderweg heel wat extra's. Ben je in een vogelgebied, dan krijg je foto's van de voorkomende soorten. Met geluid! Zodat je ze makkelijk kunt herkennen. Als je voor een kasteel staat, dan kun je het interieur bekijken. Of een filmpje dat hier ooit werd opgenomen. Historische afbeeldingen. Een interview. De mooiste verhalen. Je krijgt het allemaal. En je wordt er automatisch op geattendeerd als je aan het wandelen of fietsen bent. Dat zijn de highlights onderweg. Overigens: je krijgt dan ook suggesties voor horeca-gelegenheden, picknick-plaatsen, musea enzovoort in de buurt.

LEKKER DAGJE UIT!

Met BeleefRoutes ben je een heerlijk dagje uit. De App wijst je de weg en leidt je rond. Met BeleefRoutes is iedere wandeling anders. Je beleeft wat. Je leert wat. Het is gewoon leuk. Met BeleefRoutes!!!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.