You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
TwentseRondjes

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life

TwentseRondjes

by Buro Kloeg BV
TwentseRondjes
TwentseRondjes
TwentseRondjes

What is it about?

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

TwentseRondjes

App Details

Version
1.7
Rating
NA
Size
9Mb
Genre
Navigation Travel
Last updated
March 24, 2015
Release date
July 11, 2013
More info

App Screenshots

TwentseRondjes screenshot-0
TwentseRondjes screenshot-1
TwentseRondjes screenshot-2
TwentseRondjes screenshot-3
TwentseRondjes screenshot-4

App Store Description

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

BELEEF TWENTE, LANDGOED VAN NEDERLAND

Met je mobiel als gids. Die meer ziet. En de leukste plekjes weet. Die daardoor tot leven komen.

GRATIS ROUTES

De TwentseRondjes App kun je gratis downloaden. Je vindt dan verschillende routes. De routes zijn gratis (even apart downloaden). Er zijn fiets- en wandelroutes met verschillende thema's. Op overzichtelijke kaarten. Wandelingen in de stadsrand. Op het platteland. In het bos, langs weilanden en over Twentse landgoederen. Wat dacht je van een cultuurhistorische fietsroute rondom Enschede en een waterpad in Almelo? Of een speurtocht? En iedere maand komen er nieuwe routes bij.

GEEN INTERNETKOSTEN

Downloaden gaat snel in de buurt van een WiFi-punt. Thuis bijvoorbeeld. Onderweg hoef je dan het internet niet meer op. De App is GPS gestuurd. Alles is gedownload inclusief de kaart. 100% offline, dus geen problemen met bereik en kosten.

WAT MAAKT TwentseRondjes UNIEK?

Met TwentseRondjes krijg je onderweg heel wat extra's. Ben je in een natuurgebied, dan krijg je foto's van de voorkomende diersoorten. Met geluid! Zodat je ze makkelijk kunt herkennen. Als je voor een villa uit het Twentse textielverleden staat, dan kun je het interieur bekijken. Of een filmpje dat hier ooit werd opgenomen. Historische afbeeldingen. Een interview. De mooiste verhalen. Je krijgt het allemaal. En je wordt er automatisch op geattendeerd als je aan het wandelen of fietsen bent. Dat zijn de highlights onderweg. Overigens: je krijgt dan ook suggesties voor horeca-gelegenheden, picknickplaatsen, musea enzovoort in de buurt.

LEKKER DAGJE UIT!

Met TwentseRondjes ben je een heerlijk dagje uit. De App wijst je de weg en leidt je rond. Met TwentseRondjes is iedere wandeling of fietstocht anders. Je beleeft wat. Je leert wat. Het is gewoon leuk. Met TwentseRondjes!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.